4. marts 2021
Kasper Elbjørn er til daglig kommunikationsdirektør i Saxo Bank. Han er medstifter af den borgerligt-liberale tænketank Cepos og har været opstillet for Venstre til Europaparlamentsvalget. Nu er han medlem af De Konservative.
Kasper Elbjørn er til daglig kommunikationsdirektør i Saxo Bank. Han er medstifter af den borgerligt-liberale tænketank Cepos og har været opstillet for Venstre til Europaparlamentsvalget. Nu er han medlem af De Konservative.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cepos-stifter går til De Konservative

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cepos-stifter går til De Konservative
Opdateret 04. marts 2015 kl. 14:28
Nordsjælland - 03. marts 2015 kl. 19:50
Af Palle Høj

Kommunikationsdirektør i Saxo Bank og medstifter af den borgerligt-liberale tænketank Cepos, Kasper Elbjørn, har meldt sig ind i De Konservative. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Jeg synes, De Konservative er et spændende parti, som forstår at kombinere ønsket om økonomiske reformer med en værdipolitik, der værner om de danske traditioner og værdier, siger Kasper Elbjørn.

arrow Læs også: Endnu en profil melder sig under De Konservatives faner

Kasper Elbjørn var indtil maj 2014 medlem af Venstre gennem 20 år. Men efter 20 års medlemsskab meldte han sig i maj 2014 ud af Venstre med den besked, at partiet var blevet for midtsøgende. Det skete dagen efter valget til Europaparlamentet.

Han fremhæver, at De Konservative både har fælles træk med Liberal Alliance, når det kommer til den økonomiske politik og fælles træk med Dansk Folkeparti, når det gælder værnet om de danske traditioner.

- Lige præcis den kombination gør De Konservative så interessante i øjeblikket, siger Kasper Elbjørn, der selv var kandidat til Europaparlamentet for Venstre ved valget i 2009, dog uden at blive valgt.

Læs hele interviewet i Frederiksborg Amts Avis onsdag

arrow Aldrende mænd skal hjælpe K
04. marts 2015 kl. 04:00 Opdateret: kl. 16:22
arrow Al magt skal ikke gå til de 40-årige
03. marts 2015 kl. 23:06 Opdateret: kl. 23:10
arrow Ex-borgmester opstillet til Folketinget
03. marts 2015 kl. 23:04 Opdateret: kl. 08:59
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?