8. august 2020
Regionspolitikere har ikke opgivet, at Nyt Hospital Nordsjælland kan få det køkken, der ellers er sparet væk. Foto Allan Nørregaard
Regionspolitikere har ikke opgivet, at Nyt Hospital Nordsjælland kan få det køkken, der ellers er sparet væk. Foto Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blæser til kamp for hospitalskøkken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blæser til kamp for hospitalskøkken
Opdateret 11. februar 2017 kl. 07:03
Nordsjælland - 09. februar 2017 kl. 04:00
Af Jesper Sabroe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klokken er fem minutter i tolv, men det er endnu ikke for sent at forsyne et kommende nyt nordsjællandsk hospital med eget produktionskøkken, så patienter og personale ikke skal have mad leveret udefra. Sådan lyder meldingen fra flere sider i regionsrådet.

arrow Læs også: Endnu et nej til hospitalskøkken

Per Roswall (V), der sidder i den politiske følgegruppe for det nordsjællandske hospitalsprojekt, ønsker at projektets budget gennemgås med en tættekam for at skaffe op til 70 millioner kroner til et egentligt produktionskøkken. Formanden for følgegruppen, Per Seerup Knudsen (S) øjner mulighed for at regeringen - efter regeringsomdannelsen og ministerskift - bløder sin holding op, så regionen kan få lov at forhøje projektets pris og lade regionen betale den fulde pris for et hospitalskøkken.

Regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen (S) vil efter henvendelse fra flere partier, tage sagen op påny på næste forretningsudvalgsmøde.

- Det vil sandsynligvis munde ud i en henvendelse til den ny sundhedsminister, siger hun.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?