27. maj 2020
I 2015 var der 55 ansatte. Sidste år rundede Gubra 155 ansatte.
gallery icon

Se billedserie

I 2015 var der 55 ansatte. Sidste år rundede Gubra 155 ansatte.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biotekfirma bliver årets entrepreneur på Sjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biotekfirma bliver årets entrepreneur på Sjælland
Nordsjælland - 30. oktober 2019 kl. 00:31
Af Palle Høj
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Biotekvirksomheden Gubra ApS fra Hørsholm blev tirsdag kåret som vinder af EY Entrepreneur Of The Year på Sjælland uden for Storkøbenhavn. Virksomheden er bl.a. specialiseret i forskning inden for fedme, og det er ikke mindst det store potentiale, den globale rækkevidde og et fokus på ansvarlighed, der har fanget juryens opmærksomhed.

- Juryen hæfter sig ved virksomhedens flotte resultater, som også har betydet, at antallet af medarbejdere er fordoblet det seneste år. Der er i høj grad tale om en global virksomhed med salg til USA og store dele af Europa og samarbejde med nogle af verdens førende pharma-selskaber. Det er flot gjort på kort tid, siger Anders Flymer-Dindler, leder af EY Entrepreneur Of The Year på Sjælland.

I jurymotivationen fremhæves også potentialet inden for virksomhedens specialer, bl.a. fedmeforskning, og også virksomhedens tilgang til klima og omverden står positivt frem. Hæderen blev overrakt på Ledreborg Slot ved Lejre.

Gubra Aps er tidligere kåret som Gazelle-virksomhed hos Børsen seks år i træ og var sidste år med i opløbet om Nordsjællands Erhvervspris, der uddeles af Nordea og Frederiksborg Amts Avis.

Der er ingen eksterne investorer. Hverken fonde, venturekapital eller private business angels. Gubra er vokset organisk i takt med, at indtægterne har muliggjort det. Firmaet er fortsat hovedsageligt ejet privat af stifterne Niels Vrang og Jacob Jelsing. Direktør er Henrik Blou, der kom til i 2015. Dengang var der 55 ansatte, Sidste år rundede Gubra 155 ansatte.

Med sejren er Gubra ApS klar til landskåringen, som finder sted i Lokomotivværkstedet i København den 28. november.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?