28. oktober 2020
Til ære for journalist og fotograf kravlede Lars Løkke Rasmussen op på den gamle Massey Ferguson traktor, som snart skal i sving, når engen skal harves.
gallery icon

Se billedserie

Til ære for journalist og fotograf kravlede Lars Løkke Rasmussen op på den gamle Massey Ferguson traktor, som snart skal i sving, når engen skal harves.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder fra Løkkes hemmelige ødegård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder fra Løkkes hemmelige ødegård
Opdateret 09. april 2015 kl. 10:03
Nordsjælland - 05. april 2015 kl. 14:20
Af Palle Høj

Venstres formand Lars Løkke Rasmussen har sin »getaway« på en ødegård langt inde i en svensk skov. Sjællandske Medier har besøgt ham op til påske. Vi er omkring byen Markaryd, en lille times kørsel fra Helsingborg. Her tilbringer Løkke nogle af sine påskedage sammen med hustruen Solrun og de to hunde Bella og Beauty.

arrow Læs også: Cepos: Løkke mangler selv at komme med et reformudspil

- Siden vi flyttede fra huset i Græsted til lejligheden i København, er vi ofte taget til Sverige, når vi har haft en friweekend. Når man bor i en lejlighed, så er der jo ikke så meget at vedligeholde og passe, som når man har hus, og jeg har altid været vant til selv at skulle rense mine tagrender, slå græs, male eller hvad der nu skulle laves. Og jeg skal da lige love for, at vi har fået noget at lave her, siger Lars Løkke Rasmussen med et bredt grin.

Ødegården købte han og Solrun sammen med to vennepar tilbage i 2007, og i dag består ejerkredsen af syv par, som bruger huset på skift og samles en gang om året til en fælles arbejdsweekend.

- Hvis vi alle er samlet, så kan vi male det hele på en weekend, siger Lars Løkke Rasmussen og slår ud med hånden mod det svenskrøde træværk, der er så karakteristisk for mange af ødegårdene.

Det hele er et hovedhus, en længe med fortid som kostald og en fritliggende lade, hvor Venstres formand bl.a. har sin mountainbike stående køreklar til turen på de 50 kilometer, han jævnligt tilbagelægger i området.

arrow Løkke advarer mod risiko for økonomisk maveplasker
05. april 2015 kl. 00:52 Opdateret: kl. 12:33
arrow Løkke spår valgkamp som i 2011
04. april 2015 kl. 14:30 Opdateret: kl. 06:30
arrow Løkke ønsker politisk nærvær
04. april 2015 kl. 04:00 Opdateret: kl. 10:11
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?