5. juni 2020
Vejvrede gik ud over ambulance
Vejvrede gik ud over ambulance
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilist påkører bevidst ambulance på motorvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilist påkører bevidst ambulance på motorvej
Opdateret 29. marts 2020 kl. 10:06
Nordsjælland - 29. marts 2020 kl. 09:59
Af Jesper Sabroe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 39-årig mand fra Lolland, der både var påvirket af alkohol og stoffer, så sig lørdag aften ved 19.30-tiden sur på en ambulance, da begge kørte nordpå af Hillerød-motorvejen. Vagtchef Christian Kobbernagel, Nordsjællands Politi, oplyser, at politiet fik et opkald fra ambulancen klokken 19.36.

- Syd for afkørslen til Farum, påkører han ambulancen bagfra, mens begge kører ved motorvejshastighed. Han har også overhalet ambulancen, kørt ind foran den og bremset hårdt og helt ned, forklarer vagtchefen. Påkørlsen gav buler bagpå ambulancen, men begge biler kunne fortsætte deres færd.

Fra ambulancen meldes der så, at bilsten, der kører i en Mazda personbil indregisteret som varevogn, drejede af mod Farum Syd, hvorfra han fortsatte til højre ad Bistrupvej mod Birkerød.

- Ud for Bistrupvej 135 punkterede han, fordi han rammer en kantsten, og han kan ikke køre videre. Her bliver han anholdt af en patrulje, og både alkometeret og narkometeret giver udslag. Han bliver bragt til arresten, hvor han, når han vågner, vil blive afhørt, siger Christian Kobbernagel.

Ud over sigtelsen for narko- og sprituskørsel vil han blive sigtet efter straffelovens paragraf 252 for at have bragt de to ambulanceredderes liv og førlighed i fare med sine handlinger.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?