29. januar 2020
Helle Jørgsholm, partner og advokat i WTC advokaterne, får nye kollegaer, når tre Helsinge-advokater og fire kontormedarbejdere rykker til Hillerød. Foto Lars Skov
Helle Jørgsholm, partner og advokat i WTC advokaterne, får nye kollegaer, når tre Helsinge-advokater og fire kontormedarbejdere rykker til Hillerød. Foto Lars Skov
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Advokatkontor fra Helsinge til Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Advokatkontor fra Helsinge til Hillerød
Nordsjælland - 11. september 2019 kl. 16:14
Af Jesper Sabroe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

WTC advokaterne i Hillerød og Helsingør har netop indgået aftale om at overtage det veletablerede advokatfirma »Advokaterne i Bødkergården« i Helsinge. Overtagelsen træder i kraft den 1. januar 2020, oplyser WTC i en pressemeddelelse.

Overtagelsen betyder, at Advokaterne i Bødkergården samtidig flytter ind på WTC advokaternes adresse på Slotsgade 36 i Hillerød.

Flytningen omfatter advokaterne Gitte Wichmann Mortensen, Søren Nielsen og Johan Klint Nielsen sammen med fire administrative medarbejdere.

WTC kommer efter overtagelsen op på i alt 42 medarbejdere.

- Aftalen med Advokaterne i Bødkergården gør, at vores klienter fortsat kan nyde godt at begge firmaers kompetencer, især inden for det erhvervsretlige område, men nu også i større grad inden for det privatretlige område, siger Helle Jørgsholm, der er partner og advokat i WTC advokaterne.

WTC advokaterne glæder sig over aftalen, der netop styrker firmaets profil på det privatretlige område, da advokat Gitte Wichmann Mortensen kommer med stor erfaring inden for arbejdet med dødsboer, testamenter og andre private forhold, mens advokat Søren Nielsen vil tilføje WTC advokaternes afdeling for forsvarsadvokater en yderligere erfaren profil.

- Arbejdet med WTC advokaternes profilering i den nordsjællandske region fortsætter ufortrødent, og WTC advokaterne vil med den indgåede aftale markere sig som Nordsjællands største advokatfirma med i alt 18 advokater fordelt på en stor erhvervsafdeling og en stor privatretsafdeling, siger David Slatcher, partner og advokat i WTC advokaterne.