12. april 2021
På Nivå Camping kan man i den kommende sæson overnatte i luksusshelter. Et projekt, der er støttet med penge fra Omstillingspuljen.
På Nivå Camping kan man i den kommende sæson overnatte i luksusshelter. Et projekt, der er støttet med penge fra Omstillingspuljen.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 100 millioner deles ud til virksomheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

100 millioner deles ud til virksomheder
Nordsjælland - 26. januar 2021 kl. 04:05
Af Marianne Due

Flere virksomheder end først meldt ud har fået penge fra Omstillingspuljen, og fredag åbner næste ansøgningsrunde til puljen, hvor særlig virksomheder fra turisme- og oplevelsesbranchen kan søge støtte til at tilpasse deres forretning, så de kommer bedst muligt igennem coronakrisen.

arrow Læs også: Virksomheder får coronamillioner

Omstillingspuljen havde sin første uddeling i december, hvor 230 virksomheder i første omgang fik tilsagn om, at deres ansøgning var godkendt. Puljen blev dog nærmest væltet af ansøgninger. 760 virksomheder havde håbet at få økonomisk støtte og med en ekstra bevilling fra regeringen har i alt 317 virksomheder nu har fået tilsagn om et samlet beløb på 105 millioner kroner.

Størstedelen af pengene er gået til investeringer i digitalt udstyr for eksempel, så mødearrangører lettere kan afvikle virtuelle møder, men der er også givet penge så restauranter og caféer kan producere take away og til oplevelser i naturen i form af luksusshelters.

- Vores virksomheder bekræfter igen og igen, at de kan omstille sig i den svære tid. Jeg er rigtig glad for at så mange virksomheder benytter sig af puljen, så de kan få hjælp til at styrke forretningen, udvikle digitale tiltag og grønne initiativer. Corona og dens indgriben i hverdagen er hård kost for vores erhvervsliv, og vi skal give dem de bedst mulige vilkår for at omstille sig til den nye hverdag, siger fungerende erhvervsminister Dan Jørgensen (S).

Der er også lidt over 100 millioner kroner i puljen til næste ansøgningsrunde, som er åben fra den 29. januar og frem til den 19. februar.

arrow 750.000 coronakroner skal hjælpe Gerlev Kro videre
17. marts 2021 kl. 05:10 Opdateret: kl. 16:08
arrow Eventleverandør lægger om til webshop
26. januar 2021 kl. 04:17 Opdateret: kl. 16:57
arrow Flere virksomheder kan få penge fra Omstillingspuljen
26. januar 2021 kl. 04:10 Opdateret: kl. 16:57
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?