4. juni 2020
De to mediekonsulenter - Jacob Kolvig og Tina Bech Andersen -  glæder sig til at sende det nye magasin på gaden fredag. Det sker blandt andet fra Axeltorv. Foto: Jan Jensen
De to mediekonsulenter - Jacob Kolvig og Tina Bech Andersen - glæder sig til at sende det nye magasin på gaden fredag. Det sker blandt andet fra Axeltorv. Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: WKND/4700 er på gaden i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

WKND/4700 er på gaden i dag
Næstved - 24. januar 2020 kl. 11:48
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Papir virker stadig, og en avis står stadig for kvalitet - noget man kan have med på farten, og som kan læses uden wifi og internet.

arrow Læs også: Nazidokumenterne der forsvandt fra Rigsarkivet

- Vi tror på, at der vil blive taget godt imod det nye magasin WKND/4700, fordi det har et anderledes og indbydende format. Her finder man gode tilbud til hverdagen og inspiration til at leve det gode liv, siger salgschef Christian Kopranen.

Ta’ det med på farten

WKND/4700 udkommer i 15.000 eksemplarer én gang om måneden. Magasinet er i bogstaveligt forstand på gaden fredag 24. januar om eftermiddagen, hvor Ugeavisens folk er på Axeltorv for møde de nye læsere.

Magasinet vil også fremover blive uddelt af friske papergirls og paperboys i gadebilledet, ligesom det vil kunne snuppes gratis fra en af flere standere, som vil placeres på centrale og trafikale steder i Næstved.

WKND/4700 bliver desuden omdelt sammen med dagbladet Sjællandske.

Gode historier

WKND/4700 er et moderne magasin, og det skal inspirere til at leve livet, og få input og inspiration, hvordan det kan gøres. I første nummer kan man læse, hvordan en Body SDS behandling påvirker krop og sind. Der er anderledes opskrifter inspireret af Sonic The Hedgehog og vi følger en lokal vinbonde til stedet i Spanien, hvor Pingus-vinen laves.

På forsiden ses en ung mand fra Næstved siddende på en malmtransport gennem nordafrika. Det er Gustav Rosted Sørensen fra Næstved, der udlever en livsstil, som handler om at besøge alverdens lande.

- Vi glæder os til at sende den første udgave på gaden på fredag, siger salgschef Christian Kopranen.

arrow WKND 4700 på gaden næste fredag
13. januar 2020 kl. 15:32 Opdateret: kl. 15:32
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk