3. juni 2020
De to mænd blev onsdag dømt for voldtægt ved Retten i Næstved.
De to mænd blev onsdag dømt for voldtægt ved Retten i Næstved.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Voldtægtsmænd slipper for udvisninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voldtægtsmænd slipper for udvisninger
Næstved - 19. marts 2020 kl. 08:00
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag faldt der dom i voldtægtssagen, der blev indledt i mandags ved Retten i Næstved. Begge tiltalte blev fundet skyldige på baggrund af troværdige forklaringer fra offeret samt andre vidner, der var til stede ved festen nytårsaften, hvor overgrebene fandt sted på et badeværelse i Appenæs i Næstved.

arrow Læs også: Iraner anker voldtægtsdom

En 19-årig tyrker blev idømt et år og tre måneders ubetinget fængsel for voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje.

Hans 17-årige kammerat fra Iran blev fundet skyldig i samme tiltale samt fuldbyrdet voldtægt. Det blev takseret til en straf på to et halvt års ubetinget fængsel. Den 17-årige er tidligere dømt for personfarlig kriminalitet.

Anklagemyndigheden havde krævet begge de unge mænd udvist fra Danmark. Retten lod dem dog slippe med en advarsel. Det betyder, at dommen vil blive taget med i overvejelserne, hvis en af de to senere skulle ende i en retssag, hvor udvisning kan komme på tale.

Tyrkeren valgte at anke dommen på stedet, mens iraneren vil gøre brug af sin ret til 14 dages betænkningstid. Begge skal fortsat sidde varetægtsfængsel frem til, at sagen kommer for Østre Landsret eller for den 17-åriges vedkommende til endelig afsoning, hvis han ikke vælger at anke.

arrow Unge mænd nægter voldtægter
18. marts 2020 kl. 16:13 Opdateret: kl. 17:31
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk