18. april 2019
Onsdag aften var Michael Poulsen toppen af kransekagen, da Næstved Gymnasium og HF holdt deres årlige melodi grand prix. Her var Volbeat-forsangeren inviteret til at overrække præmien til vinderen, hvilket vakte stor begejstring. Foto: Niels Brande
gallery icon

Se billedserie

Onsdag aften var Michael Poulsen toppen af kransekagen, da Næstved Gymnasium og HF holdt deres årlige melodi grand prix. Her var Volbeat-forsangeren inviteret til at overrække præmien til vinderen, hvilket vakte stor begejstring. Foto: Niels Brande
Foto: NIELS BRANDE
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Volbeat-forsanger håber en dag at spille i Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Volbeat-forsanger håber en dag at spille i Næstved
Opdateret 14. oktober 2018 kl. 13:35
Næstved - 14. oktober 2018 kl. 06:30
Af Niels Brande
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Han er en af de seneste årtiers mest succesrige danske musikere med koncerter over hele verden.

arrow Læs også: Koncert med kendt sanger aflyst

Alligevel har rockbandet Volbeats forsanger Michael Poulsen bosat sig i nærheden af Næstved, nærmere bestemt i området omkring Vridsløse.

Den 43-årige guitarist og forsanger er født og opvokset i Ringsted, hvor musikkarrieren også begyndte, men Sydsjællands hovedstad, Næstved, spillede allerede i de unge år en rolle for Michael Poulsen.

- Dengang var der faktisk et rigtig godt dødsmetalmiljø i Næstved, som vi kaldte det. Der var en rigtig god metalscene i Næstved, så jeg kom tit hertil fra Ringsted. Koncerterne foregik altid nede i stalden på kasernen, så det var tæt ved stationen. Bare lige op over bakken, siger musikeren.

Dengang var i 1990'erne, hvor han spillede med sit første band, Dominus, som udsendte deres første demo i begyndelsen af 90'erne og spillede i blandt andet Næstved.

Selv om han efterhånden har stået på nogle meget store scener og er et stort navn i både ind- og udland, er Michael Poulsen samtidig familiemenneske, og derfor var det også nærliggende for ham at købe hus på egnen omkring Næstved.

- Jeg har næsten hele min familie i Ringsted, og min tvillingesøster bor i Næstved, så derfor var det oplagt, siger Michael Poulsen, og uddyber:

- Det var faktisk ikke engang mig selv, der fandt huset, men min bedste kammerat, som bor i Næstved, der fandt det, mens jeg sad backstage på turné og støvsugede boligmarkedet herhjemme.

Når nu Michael Poulsen er flyttet til Næstved-egnen tæt på familie og venner, rører det ved spørgsmålet: Kommer Volbeat til at spille i Næstved?

Og rockstjernen er selv lun på idéen.

- Jeg tror, der kommer en dag, hvor det sker. Jeg synes, det kunne være rigtig hyggeligt at spille en koncert i Næstved. Det kunne også være en fed måde at støtte byen, siger Michael Poulsen, som dog ikke sætter en tidshorisont på.

Denne artikel er et uddrag af en længere artikel, der kan læses i sin fulde længde i lørdagens udgave af Sjællandske. Køb adgang til hele artiklen - og resten af dagens avis - på: https://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

arrow Helt tæt på VM-bommert - sidste omgang for manden i arenaen
07. oktober 2018 kl. 18:34 Opdateret: kl. 14:52
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk