29. marts 2020
Skolen på Holsted Allé har været udsat for indbrud i vinterferien, hvor mellem 40 og 50 bærbare computere er stjålet. Foto: Mia Than West
Skolen på Holsted Allé har været udsat for indbrud i vinterferien, hvor mellem 40 og 50 bærbare computere er stjålet. Foto: Mia Than West
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vildt indbrud: Tyve stjal 40 computere i lynaktion mod skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vildt indbrud: Tyve stjal 40 computere i lynaktion mod skole
Opdateret 19. februar 2020 kl. 10:00
Næstved - 19. februar 2020 kl. 04:45
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mindst seks gerningsmænd har natten mellem tirsdag og onsdag i skolernes vinterferie stjålet mellem 40 og 50 bærbare computere fra Susåskolens afdeling på Holsted Allé. Inden indbruddet sonderede de terrænnet i tre kvarter. De kiggede ind ad vinduer og døre for at danne sig et overblik over situationen, inden de brød ind fire forskellige steder på samme tid. Det fremgår af skolens videoovervågning.

arrow Læs også: Rygetrængende tyv

- De har mørkt tøj på og er dækket med tørklæder for munden. Man kan kun se deres næser. Det er ikke børn og ikke ældre. Det er unge mennesker. Det kan man se på den måde, de går og bevæger sig på, fortæller Susåskolens serviceleder Elo Isakasen, der har gennemgået videoovervågningen.

Tyvene har smadret tre ruder i tre forskellige lokaler og brudt et enkelt vindue op i et fjerde lokale for at komme ind. Alt tyder på, det er en koordineret aktion, hvor gerningsmændene bevidst er gået efter it-udstyr. Det lykkedes dem på blot fire minutter at stjæle mindst 40 bærbare computere fra klasselokaler og arbejdspladser på skolen.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi bekræfter overfor Sjællandske, at de har været ude i området og søge med en hundepatrulje efter indbruddet. Politiet er nu i gang med efterforskningen og afventer at få overdraget materialet fra skolens videoovervågning.

arrow To indbrud i mørket
21. februar 2020 kl. 14:45 Opdateret: kl. 11:55

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk