21. oktober 2019
Et mindre menneskehav var mødt frem, da projektdirektør i Banedanmark Klaus F. Jørgensen og borgmester Carsten Rasmussen indviede den nye Rampe. Dermed er Næstved forenet igen. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Et mindre menneskehav var mødt frem, da projektdirektør i Banedanmark Klaus F. Jørgensen og borgmester Carsten Rasmussen indviede den nye Rampe. Dermed er Næstved forenet igen. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Ny Rampe indviet med folkefest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Ny Rampe indviet med folkefest
Næstved - 10. november 2018 kl. 08:12
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

9. november 1989 er en dag alle kan huske i Berlin. Det var her muren blev revet ned og øst- og vestberlinere kunne tage del i den store genforeningsfest. 9. november 2018 er også en dag, der er værd at mindes blandt borgerne i Næstved. For efter knap to en halv måneds adskillelse blev byens østlige bydel fredag genforenet med bymidten. Det skriver Sjællandske.

arrow Læs også: Ny bro netop indviet: Nu skal den laves om

Mens den ikoniske gamle Rampe var så smal, at det ofte kostede et sidespejl, hvis to brede køretøjer skulle passere hinanden, så er der helt anderledes fri fremkommelighed på den nye Rampe, som også er forsynet med fortov og cykelsti på begge spor. Inden jul bliver den nye Rampe samtidig adgangsvej til parkeringshuset på Kählersvej. Dermed er der udsigt til yderligere 450 gratis parkeringspladser i bymidten.

Arbejdet med den nye Rampe har stået på siden sommeren 2017. 27. august blev den gamle Rampe spærret for trafik for få dage senere at blive jævnet med jorden. Mens vi nu kan glæde os over fri forbindelse på Rampen, så er prøvelserne for Næstveds trafikanter langt fra overstået. I april 2019 lukker Banedanmark således broen over Østre Ringvej i op til fire måneder. Samtidig spærres der for al togtrafik mellem Næstved og Nykøbing Falster.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk