14. oktober 2019
Det blev et tilløbsstykke, da partiformand Mette Frederiksen inviterede på kaffe på De Hvide Svaner i Karrebæk. Og at dømme efter klapsalverne var hun blandt venner fredag eftermiddag. (Fotos: Jens Wollesen)
gallery icon

Se billedserie

Det blev et tilløbsstykke, da partiformand Mette Frederiksen inviterede på kaffe på De Hvide Svaner i Karrebæk. Og at dømme efter klapsalverne var hun blandt venner fredag eftermiddag. (Fotos: Jens Wollesen)
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Mette kom til kaffe i Karrebæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Mette kom til kaffe i Karrebæk
Næstved - 12. januar 2019 kl. 08:21
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev et tilløbsstykke, da Socialdemokratiets partiformand Mette Frederiksen fredag bød på kaffe på De Hvide Svaner i Karrebæk.

arrow Læs også: Se billeder: Formanden tager partibussen

Ekstra stole blev fundet frem og omkring 200 deltog i kaffemødet til en uformel snak med Danmarks måske kommende statsminister, der skød valgkampen i gang. Temaet var et opgør med centraliseringen.

- Regeringens nye sundhedsudspil, som vi ikke kender i detaljer endnu, vil helt sikkert føre til yderligere centralisering. Vi lever i forvejen i en verden, hvor mange af jer oplever, at der er blevet længere til busstoppestedet, længere til det lokale sygehus og længere til politistationen. Jeg synes ikke vi har brug for mere centralisering og derfor vil Socialdemokratiet fortsat støtte regionerne, lød det bl.a. fra Mette Frederiksen.

Flere af deltagerne fik mulighed for at stille spørgsmål til partiformanden og det fremkaldte vild jubel, da Kurt Eriksen ville høre om, hvornår Næstved får motorvej til Rønnede.

- Tænk, jeg synes jeg har hørt en del om den motorvej fra Magnus (Heunicke red.). Men jeg kan sige så meget, at vi er i gang med et katalog over infrastrukturprojekter og her er jeres motorvej naturligvis med i kataloget, lød det fra Mette Frederiksen.

Anledningen til den uformelle kaffevisit i Karrebæk var at hele folketingsgruppen og partiets hovedbestyrelse var samlet på Smålandshavet for at finjustere taktikken og finslibe argumenterne til den kommende valgkamp. Her tjekker de ud i dag kl. 12.

Og hvornår kommer valget så?
Ja, ifølge velunderrettede socialdemokrater, så kan det komme meget snart. Tre tirsdage i marts er krydset af i kalenderen, så det varer sikkert ikke længe inden der atter hænger politikerportrætter i lygtepælene over det ganske land.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk