23. oktober 2021
Kim Bjødstrup stiller op i talentshowet for sin datters skyld, og hun er meget, meget stolt, fortæller han. Efter en snak med syvårige Nikoline kan Sjællandskes udsendte bekræfte rigtigheden af udsagnet. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Kim Bjødstrup stiller op i talentshowet for sin datters skyld, og hun er meget, meget stolt, fortæller han. Efter en snak med syvårige Nikoline kan Sjællandskes udsendte bekræfte rigtigheden af udsagnet. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: DM-vindende DJ klar til talentshow

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: DM-vindende DJ klar til talentshow
Næstved - 03. februar 2018 kl. 11:05
Af Esben Thoby

Lørdag aften er TV 2 klar med endnu et afsnit af »Danmark har talent«, og efter de første par udsendelser må det konkluderes, at det har Næstved i den grad også.

arrow Læs også: Næstved-talenter klar til primetime-tv

Flere lokale deltagere har allerede været med, én er gået videre, og i aftenens udgave af talentshowet er der igen flere næstvedere med. Heriblandt 37-årige Kim Bjødstrup, der stiller op som DJ Credit. Under det alias vandt han DM i mix tre år i træk fra 2014 til 2016.

- Jeg var derfor heller ikke nervøs, da jeg skulle på scenen foran dommerne. Jeg har prøvet så mange ting, og livet som DJ har givet mig en hel masse. Seks gange har jeg kvalificeret mig til VM i London, jeg har spillet foran 15.000 mennesker til »Vi elsker 90'erne«, og jeg var med til afterparty, da Justin Timberlake og Timbaland var i København, beretter Kim Bjødstrup, som til daglig er automekaniker.

Han har været DJ i 20 år og er særligt forelsket i den efterhånden sjældne disciplin scratch. Det er der, hvor man står og drejer på to vinylplader - eller, sådan var det i gamle dage, for i dag er musikken digital, så der scratches på den samme »grammofon« hver gang.

- Scratch er som en slags vokal hen over musikken. Det er et sprog, ligesom jeg laver en snak - ja, det er lidt nørdet. Men du tilføjer musikken noget, fremfor bare at mikse to ting sammen, forklarer DJ'en om sin passion.

- Da jeg startede, var det jo helt vildt in. Der var en DJ med i alle musikvideoer, men sådan er det ikke mere. Jeg har også undervist fem-seks år på Ungdomsskolen, men det sluttede for to år siden, da der var for få tilmeldte. Det er desværre lidt en uddøende disciplin, tilføjer han.

Selvom scratch måske ikke er så ungt og hipt længere, så har DJ Credit to purunge superfans: Datteren Nikoline på syv år og den toårige søn Alexander, som ikke vil i seng, da Sjællandske er på besøg, fordi han skal »danse til fars musik«.

- Jeg havde aldrig stillet op i »Danmark har talent«, hvis det ikke var for Nikoline. Vi så programmet sidste år, og jeg spurgte hende, om hun syntes, jeg skulle stille op: »Ja, ja, ja,« svarede hun, og hun er meget, meget stolt af mig, siger Kim Bjødstrup med et smil og fortsætter:

- Jeg havde aldrig skænket det en tanke, hvis det ikke var for hende. Men nu, hvor jeg er med, så vil jeg da vinde. Jeg er jo et konkurrencemenneske.

Du kan se, om Kim Bjødstrup går videre fra talentshowet i aften klokken 20.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk