26. november 2020
Flagdagen den 5. september markeres i Næstved med parade og blomsterlægning ved stenen i Grønnegade, som blev rejst for 10 år siden. Privatfoto
Flagdagen den 5. september markeres i Næstved med parade og blomsterlægning ved stenen i Grønnegade, som blev rejst for 10 år siden. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Veteraner og pårørende mødes for at mindes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Veteraner og pårørende mødes for at mindes
Næstved - 30. august 2019 kl. 16:49

Den 5. september er officiel flagdag til ære for dem, der har tjent Danmark i internationale missioner verden over. Det er en dag, hvor man mindes dem, som ofrede deres liv i tjenesten samt deres pårørende.

arrow Læs også: Flagdag med udendørs feltgudstjeneste

I år er det 10 år siden, at Sydsjællandske Soldaterforeninger, som de første i Danmark, rejste en sten i Grønnegade i Næstved for Danmarks Udsendte. Alle Veteraner i kommunerne har modtaget en særlig invitation til dagen.

I Næstved mødes alle tilmeldte veteraner og pårørende på Rådhuset i Teatergade klokken 16.30 til 17.30 til en lille højtidelighed med Borgmester Carsten Rasmussen.

Efter arrangementet på Rådhuset fortsættes i samlet flok til Grønnegades Kaserne ved stenen for Danmarks Udsendte. Her afholder Sydsjællandske Soldaterforeninger en parade med taler og blomsterlægning.

Taleren i år er borgmester Carsten Rasmussen. Musikhjemmeværnskompagni Vestsjælland vil være til stede og gå i spidsen for paraden til Sct. Mortens Kirke, hvor sognepræst Søren Fahnøe vil holde en gudstjeneste. Her vil musikhjemmeværnskompagniet også spile et par numre. Efter gudstjenesten marcherer paraden tilbage til Grønnegades Kaserne, hvor der vil være et lille traktement i musikstalden for tilmeldte.

arrow I krig og fred står veteranerne sammen
06. september 2019 kl. 09:00 Opdateret: kl. 09:00
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk