11. maj 2021
Mattias Kolstrup har solgt platin, modtaget hæderspriser og været på verdensturné flere gange med Dúné. Nu gæster han Næstved med sit nye soloprojekt. Pressefoto
Mattias Kolstrup har solgt platin, modtaget hæderspriser og været på verdensturné flere gange med Dúné. Nu gæster han Næstved med sit nye soloprojekt. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vershuset er klar til genåbning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vershuset er klar til genåbning
Næstved - 03. maj 2021 kl. 11:48

På grund af coronanedlukningen er Vershusets forårsprogram i år spinkelt. Der er dog tre koncerter på plakaten i maj måned.

arrow Læs også: Endelig en tur i den mørke biografsal igen

Det hele starter fredag den 7. maj, hvor den tidligere Dúné-forsanger Mattias Kolstrup kommer forbi med sit soloprojekt, Liberty. Det indkapsler attituden fra 80'ernes punkbevægelse, 70'ernes forgudelse af rockfænomenet og lyden af 00'ernes indierock- og pop. Mattias Kolstrup startede projektet i 2020 efter at have afsluttet en over 15 år lang rejse med sit tidligere band.

Dagen efter kommer The Blues Brothers Souvenir Show til Næstved, hvor de er klar til at levere et medrivende og underholdende, musikalsk show. Ført an af to mænd i front iklædt sorte solbriller, sort hat og sort habit leveres nogle af de bedste rhythm'n'blues- og soulklassikere. Alt sammen spillet af en hårdt, swingende rytmegruppe og en effektiv hornsektion.

Keen on Queen runder måneden af med en optræden 22. maj. Det betyder dog ikke, at der derefter igen er stille fra Vershusets side. De fleste af de koncerter, der blev aflyst på grund af nedlukningen, har fundet nye datoer.

Se hele programmet på Vershusets hjemmeside.

arrow Stadig en million at søge til dansk-tyske projekter
03. maj 2021 kl. 14:57 Opdateret: kl. 11:56
arrow Fuld forvandling i Fuglebjerg: Nu kommer biblioteksparken
03. maj 2021 kl. 07:12 Opdateret: kl. 20:43
arrow Klasseforskel i 1. division
02. maj 2021 kl. 20:51 Opdateret: kl. 20:51
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk