11. december 2017
Fredag 24. marts er der igen mulighed for at opleve breakdance i verdensklasse på JB10.
Fredag 24. marts er der igen mulighed for at opleve breakdance i verdensklasse på JB10.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Verdensklasse-break gæster ungdomshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Verdensklasse-break gæster ungdomshus
Næstved - 20. marts 2017 kl. 08:23
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

20-25 af verdens bedste brekdancere kommer til JB10 i Næstved fredag den 24. marts.

- De kommer til København og til Næstved, så det understreger endnu en gang, at Næstved stadig er en af Danmarks bedste hip hop byer, siger Claus Michael Pedersen, afdelingsleder på Næstved Ungdomsskole, som står bag ungdomsprojekthuset JB10 på Jernbanegade.

Fredagens besøg er ungdomsskolens 44. GetDown arrangement med ungdomskulturen hip hop med alt fra dans og musik til urban kunst.

Denne gang er det breakdancere fra i hvert fald Spanien, Holland, Rusland og Ukraine - og formentlig et par lande mere - som gæster Næstved, inden de om lørdagen skal deltage i Floor Wars på Store Vega. På Vega er der tale om battle med internationale dommere og internationale DJs.

- I Næstved tester de hinanden lidt af. Skuler lidt til hinanden og danser lidt mod hinanden. Det er den venlige udgave, mens der bliver krig om æren på Vega, siger Claus Michael Pedersen, der som graffitimaler er kendt under kunstnernavnet CMP.

- Det er en ære at få besøg af verdens ukronede konger inden for breakdance. Det betyder så meget for os og vores unge, at vi kan lærer af de bedste. Ikke bare, hvordan man danser, men også hvordan man kan få det bedste ud af at være sammen på tværs af hudfarve, sprog og religion, siger ungdomsskoleinspektør Lisbeth Pedersen.

Ungdomsskolen holdt sit første GetDown i 2005, og siden da har dansere, kunstnere og rappere fra det meste af verden lagt vejen forbi.

Der er gratis adgang til GetDown i JB10 på Jernbanegade 10 fredag den 24. marts. De danser fra kl. 19.30 og formentlig halvanden time frem. Herefter bliver der åben mikrofon, hvor lokale unge rapper.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?





Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk