16. oktober 2019
Venstres Louise Schack Elholm mener, at de socialdemokratiske vælgere i Næstved er blevet holdt for nar. Foto: Peter Andersen
Venstres Louise Schack Elholm mener, at de socialdemokratiske vælgere i Næstved er blevet holdt for nar. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre-medlem af motorvejsmafiaen: Jeg er forarget over løftebrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre-medlem af motorvejsmafiaen: Jeg er forarget over løftebrud
Næstved - 09. juli 2019 kl. 13:54
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg synes, man skal holde, hvad man lover. Jeg synes ikke, man skal love en hel masse inden valget, og så ville starte på et blankt stykke papir bagefter.

arrow Læs også: Folketingsmedlemmer til møde på rådhuset

Sådan siger Venstres Louise Schack Elholm på baggrund af transportminister Benny Engelbrechts melding mandag. Folketingspolitikeren er af medlemmerne af den såkaldte Motorvejsmafia, som arbejder for, at forbindelsen mellem Næstved og Rønnede skal blive en realitet.

- Jeg er forarget. Efter forliget stod Magnus Heunicke (S) og sagde, at det slet ikke kunne komme hurtigt nok i gang, og nu er meldingen så en helt anden. Det er utroværdigt, lyder det fra Louise Schack Elholm.

Hun mener, at vælgerne i Næstved er blevet holdt for nar.

- Jeg tror, folk i byen har været overbeviste om, at hvis de stemte på Socialdemokraterne, så ville de få en motorvej, siger Louise Schack Elholm.

Venstre-politikeren er langt fra lige så optimistisk som Carsten Rasmussen og Torben Johansen, når det gælder motorvejens fremtid.

- Jeg er slet ikke lige så tryg ved situationen, som de er. Jeg ønsker virkelig, at motorvejen bliver til noget, men den er ikke førsteprioriteten for den nye regering - og jeg er bange for, at den slet ikke bliver prioriteret med de støttepartier, som er bag regeringen, siger Louise Schack Elholm og uddyber:

- I deres politiske grundlag er der lagt vægt på offentlig transport. Støttepartierne siger, at vi har veje nok, som det er nu, så jeg er nervøs for, hvor meget der afsættes til veje. I forvejen vil Socialdemokraterne bruge færre penge på området, så jeg frygter virkelig for motorvejen.

Louise Schack Elholm sidder fortsat i Folketingets Transportudvalg.

arrow Debat: Fra fremrykning til blankt kanvas
10. juli 2019 kl. 08:13 Opdateret: kl. 08:36
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk