22. oktober 2018
Over 100 var mødt op til borgermødet i Glumsø. Foto: Kim Larsen
Over 100 var mødt op til borgermødet i Glumsø. Foto: Kim Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Velbesøgt borgermøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Velbesøgt borgermøde
Næstved - 24. november 2017 kl. 11:57
Af Peer Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Glumsø og Omegns Lokalråds borgermøde den 22. november blev et velbesøgt et af slagsen.

Over 100 var mødt op og der var en række spændende emner på dagsordenen.

En stor del af aftenen drejede sig om Glumsø Brugs' skifte fra at tilhøre Coop kæden til at blive en Spar butik i Dagrofa kæden.

Direktør Brian Videbæk fra Spar informerede om det nye forretningskoncept hvor der blandt andet var stor fokus på, at de lokale forretninger havde stor frihed til at vælge sortiment.

Der var fra tilhørernes side stor fokus på, hvorledes det nye Glumsø Brugs medlemskort skulle fungere og hvilke muligheder det ville give.

På mødet havde lokalrådet også indlæg, som handlede om LUP (Lokale UdviklingsPlaner) hvor man fra begyndelsen af december vil give borgerne mulighed for på hjemmesiden MærkGlumsø.dk at stemme på hvilke opgaver, man ønsker lokalrådet skal arbejde på de næste år frem.

Relateret til, at der over sommeren og efteråret havde været uro om nogle ungdomsgrupperinger i byen, fortalte SSP konsulent Anne Mortensen og politiassistent Steen Larsen om, hvorledes man arbejdede med at undgå disse ting fremover.

I den forbindelse pointerede Sten Larsen, at det var strengt forbudt at lægge billeder/videooptagelser af disse handlinger på Facebook.

Det skulle meldes til politiet, som så vil tage sig af sagen.

Efter at have blandt andet at have nydt godt af Brugsens sponserede snitter med øl/vand/kaffe, begav folk sig efter et par gode indholdsrige timer sig ud i vinternatten.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk