23. april 2021
Næstvedvej i Fensmark spærres i etaper - og maksimalt hen til Ahornveh. Der vil fortsat være åbent for gående. Foto: Mia Than West
Næstvedvej i Fensmark spærres i etaper - og maksimalt hen til Ahornveh. Der vil fortsat være åbent for gående. Foto: Mia Than West
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vej spærret for gennemkørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vej spærret for gennemkørsel
Næstved - 15. september 2020 kl. 14:15
Af Mia Than West

Fra mandag den 14. september til og med fredag den 13. november vil der være spærret for biler på Næstvedvej mellem Holmegaardsvej og Ahornvej i Fensmark. Det er NK-Forsyning og Fensmark Fjernvarme, som skal ordne henholdsvis kloakker og fjernvarme.

arrow Læs også: God overskudsvarme fra glasværk: Så mange få gavn af det

Arbejdet begynder fra Holmegaardsvej tæt på den populære Super Brugsen. Fortorvet modsat brugsen vil fortsat kunne benyttes i hele perioden, fortæller Michael Larsen fra NK-Forsyning.

- Vi spærrer ikke det hele på en gang. Det kommer lidt i etaper. Gående vil fortsat kunne komme forbi, fortæller han og tilføjer:

- Det var til at starte med Fensmark Fjernvarme, der skulle skifte en hovedledning under jorden. Så har vi en meget dårlig kloak liggende. Vi har valgt at lave et samarbejde for at forstyrre borgerne mindst muligt, siger Michael Larsen.

NK-Forsyning starter med at skifte kloakken, da den ligger længst nede. Derefter går Fensmark Fjernvarme i gang med at skifte hovedledningen. Park og Vej anbefaler, at man i perioden kører ad Platanvej/Stenskovvej.

arrow Driftsleder erkender: Vi har ikke været gode nok til at informere
03. december 2020 kl. 20:33 Opdateret: kl. 13:34
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk