23. marts 2019
Billedet her er taget fra den video, som Kenn Lottrup Schjødt har optaget med sit bilkamera. Her ser man den sorte bil overhale indenom på cykelstien ved Mogenstrup. Privatfoto
Billedet her er taget fra den video, som Kenn Lottrup Schjødt har optaget med sit bilkamera. Her ser man den sorte bil overhale indenom på cykelstien ved Mogenstrup. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vanvidsbilist optaget på video - politiet afviser at rykke ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vanvidsbilist optaget på video - politiet afviser at rykke ud
Opdateret 27. juni 2018 kl. 06:19
Næstved - 27. juni 2018 kl. 05:57
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En vanvidsbilist har søndag eftermiddag omkring 16.30 tiden været på spil i Mogenstrup-området. Her har flere bilister måtte undvige en sort bil, der blandt andet har overhalet indenom på cykelstier og kørt uden om helleanlæg.

arrow Læs også: Debat: Værktøjskassen skal justeres!

51-årige Kenn Lottrup Schjødt fra Tappernøje kommer kørende fra Næstved mod Mogenstrup ad Præstø Landevej, da han pludselig opdager den sorte bil, der i høj fart kommer kørende i modsatte side af vejen.

- Bilen overhalede en anden bil indenom på cykelstien, og gruset fløj omkring. Han kører vel omkring 80 eller 90 km/t. Det kunne være gået rigtig galt. Han kan jo ikke se, hvad der kommer oppe over bakken, konstaterer han.

Episoden er optaget på video med et såkaldt dashcam, der sidder i Kenn Lottrup Schjødts bil. Han kontakter derfor politiet kort efter episoden.

- Politiet vil ikke have videoen, hvis der ikke er nummerpladeidentifikation. De vurderede, at der ikke var ressourcer til at rykke ud. Jeg tænker, at politiet skal gøre mere. De må jo lige som træde ind, før der kommer lig på bordet, fastslår han.

Han efterlyser nu vidner, der kender til bilen, som han mener er en sort VW Golf R32 på papegøjeplader.

arrow Debat: Tilliden til retsvæsenet er bristet
06. august 2018 kl. 16:32 Opdateret: kl. 13:30
arrow Vanvidsbilist blev filmet - nu er han fundet
28. juni 2018 kl. 07:19 Opdateret: kl. 07:19

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk