21. november 2018
Clement Kjersgaard skal styre debatten, når Næstved Erhvervsforening i morgen, onsdag den 15. november, inviterer til valgmøde.
Clement Kjersgaard skal styre debatten, når Næstved Erhvervsforening i morgen, onsdag den 15. november, inviterer til valgmøde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Valgdebat om erhvervspolitik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Valgdebat om erhvervspolitik
Opdateret 14. november 2017 kl. 18:29
Næstved - 14. november 2017 kl. 18:17
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgmødet arrangeret af Næstved Erhvervsforening er ikke lige til at overse, selv om der er mange valgdebatter rundt omkring i denne tid. Erhvervsforeningens valgmøde i morgen onsdag den 15. november bliver holdt i Ny Ridehus, og aftenens ordstyrer er ingen ringere end Clement Kjersgaard kendt fra diverse tv-programmer på DR - og fra den video fra han var 14 år, der for nylig gik viralt på de sociale medier.

Med ni politiske kandidater bliver der også noget at holde styr på.

- Det er nok det maksimale antal. Et par andre ville også gerne have været med, men vi har inviteret de lister, som er med i byrådet i forvejen, og de som stiller op på landsplan, siger Torben Johansen, formand for Næstved Erhvervsforening.

Den eneste kandidat, som har meldt afbud, er Alternativets Carsten Bering.

Hver kandidat får to minutters intro og et minuts afrunding. Så er der halvanden time tilbage til selve debatten, der ifølge programmet slutter kl. 20.

Emnerne bliver erhvervsklima, dækningsafgift og udbudspolitik, men også velfærd, som er vigtig for at skaffe medarbejdere. På det område lå Næstved helt i bund ved DIs seneste undersøgelse af det kommunale erhvervsklima.

Dørene åbnes kl. 17.30, og valgdebatten slutter med en times mere uformel snak med politikerne. Alle er velkomne til at kigge forbi.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk