23. oktober 2019
Byrådet - her i skikkelse af Per Sørensen (A) - er generelt glade for fodbold. Men politik er trods alt vigtigere. Foto: Niels Brande
Byrådet - her i skikkelse af Per Sørensen (A) - er generelt glade for fodbold. Men politik er trods alt vigtigere. Foto: Niels Brande
Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: VM-kamp stopper ikke byrådsmøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VM-kamp stopper ikke byrådsmøde
Næstved - 08. juni 2018 kl. 08:42
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fodbold er verdens vigtigste spil. Men et byrådsmøde er endnu vigtigere, og derfor fastholder borgmester Carsten Rasmussenn (S), at næste byrådsmøde afholdes den 26. juni - præcis samme dag som Danmark møder Frankrig i den sidste puljekamp ved VM-slutrunden.

arrow Læs også: Lokale fodbolddrenge vender hjem fra Holland med medaljer

- Jeg er godt klar over, at byrådsmødet falder sammen med VM-kampen, men kampen spilles kl. 16.00 og byrådsmødet begynder kl. 18.30, så hvis Danmark har vundet ender det nok med Hurra-råb i byrådssalen, siger borgmester Carsten Rasmussen.

Carsten Rasmussens socialdemokratiske borgmesterkollega i Odsherred, Thomas Adelskov, har derimod taget konsekvensen af den vigtigte VM-kamp og flyttet byrådsmødet, der skulle have været afholdt 26. juni, til dagen før, altså 25. juni.

I Næstved har Carsten Rasmussen også undersøgt om det kunne lade sig gøre at flytte mødet til en anden dag, men det vil ifølge borgmesteren give for meget bøvl og besvær, så derfor må byrødderne altså se kampen kl. 16 og to en halv time senere tage stilling til den kommunale dagsorden ved sidste byrådsmøde inden sommerferien.

arrow Farvel til 2. division med deler
09. juni 2018 kl. 15:49 Opdateret: kl. 15:49
arrow Mogenstrup-talent viser sig flot frem i FC København
26. december 2017 kl. 22:35 Opdateret: kl. 22:35

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk