10. maj 2021
Rikke Bachmann fra den lokale ADHD-forening overrækker prisen til Harriet Nielsen, ejer og daglig leder af Askov Ridecenter. Privatfoto
Rikke Bachmann fra den lokale ADHD-forening overrækker prisen til Harriet Nielsen, ejer og daglig leder af Askov Ridecenter. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uventet pris til ridecenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uventet pris til ridecenter
Næstved - 25. september 2020 kl. 22:15
Af Esben Thoby

Det kom som den helt store overraskelse, da bestyrelsesmedlem Rikke Bachmann fra ADHD-foreningen Næstved, Faxe og Stevns ved lørdagens stævne på Askov Ridecenter pludselig overtog stævnespeakerens rolle og kaldte Harriet Nielsen, ejer og daglig leder af ridecenteret, ind på ridebanen.

arrow Læs også: Billedeserie: Fonde giver penge til ridecenter: Hos Askov er der plads til alle

Her blev der blev overrakt blomster og diplom for at være blevet udpeget som Årets ADHD-Venner. Det er en pris, som ADHD-Foreningen uddeler hvert år i uge 38 til en fritidsaktivitet, hvor der tages hensyn til børn og unge menneskers helt specielle og individuelle behov.

Følelsesladet øjeblik

Gennem de seneste uger har alle borgere og medlemmer af ADHD-foreningen kunnet indstille fritidsorganisationer, og indstillingerne pegede meget klart på Askov Ridecenter og Harriet Nielsens store arbejde med de unge mennesker.

Under overrækkelsen læste Rikke Bachmann op af indstillingerne, og der var stor stilhed hos tilskuerne, som pludselig befandt sig i et følelsesladet øjeblik, inden klapsalverne brød løs.

Det var en bevæget Harriet Nielsen, som måtte indrømme, at dette kom helt bag på hende, hvilket var meget uvant, da det er hende, der normalt plejede at sætte dagsordenen på Askov Ridecenter.

arrow Voksenvenner får mere at gøre godt med
02. oktober 2020 kl. 15:33 Opdateret: kl. 13:07
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk