31. maj 2020
Dommer Jan Alsing fra Emerson lytter til børnene fra Kremo. Holdet udgør elever fra 6. m på Kobberbakkeskolen afd. Sct. Jørgen.
gallery icon

Se billedserie

Dommer Jan Alsing fra Emerson lytter til børnene fra Kremo. Holdet udgør elever fra 6. m på Kobberbakkeskolen afd. Sct. Jørgen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unges ideer vinder i Edison-dyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unges ideer vinder i Edison-dyst
Næstved - 09. november 2019 kl. 19:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvad sker der inde i hovedet på unge i 6.-7. klasse, når de sættes til at tænke kreative løsninger under temaet: Værdifulde Fællesskaber?

Svaret er langt fra kort, og i Næstveds afdeling af Edison Opfinderkonkurrence tænkes ud-af-boksen for at komme op med ideer og tanker, der kan føre holdet til tops i Edison konkurrencen.

To dage med 529 elever fra fire skoler har udløst en stribe vindere. Det er holdene bag de seks bedste projekter, de sender i alt 12 lokale hold til Edison landsfinalen ved Danish Entrepreneurship Award i Fredericia torsdag 21. november.

Mange af ideerne udspringer af den allestedsnærværende smartphone.

Gruppen med det diskrete navn Anonym Hjælp er fra Kobberbakkeskolen afd. Sct. Jørgen. De har udviklet en app til børn i alderen 8-15 år, der har det svært i skolen eller hjemme.

Man kan henvende sig anonymt og få gode råd fra andre - og på den måde indgå i et fællesskab, lød det fra gruppen, og dommerne roste videoen, en god fremlæggelse, og for at have et godt greb om økonomi og en veldefineret målgruppe.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk