19. april 2019
Næstved Cityforening lover (u)hygge i topklasse i efterårsferien med et væld at gratis aktiviteter. Foto: Privat
Næstved Cityforening lover (u)hygge i topklasse i efterårsferien med et væld at gratis aktiviteter. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: (U)hyggen spreder sig i bymidten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

(U)hyggen spreder sig i bymidten
Næstved - 12. oktober 2018 kl. 14:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I efterårsferien spreder (u)hyggen sig i Næstved City, når byen forvandles i anledningen af Halloween.

arrow Læs også: Massiv billedserie: Halloween-gys tiltrak masser af børn

Uhyggelige gravpladser og flotte græskardekorationer kommer til give byen en stor Halloweenmakeover. Børnene kan desuden gå på "trick or treat", være kreative og udskære græskar i halloweenværkstedet.

- Det bliver lidt skræmmende, men mest af alt hyggeligt. Især når mørket falder på, tør jeg godt love at byen vil præsentere sig selv fra en helt ny side. Vi bliver uden tvivl den flotteste Halloweenby på Sjælland, udtaler citychef Lars Børsting.

Byens børn kan blandt andet samle slik og gaver ind fra mere end 20 forskellige forretninger. For at deltage i 'Trick or Treat' skal man købe en af Næstved Citys græskarposer, som koster 75 kr.

Græskarposerne indeholder en oversigt over de deltagende forretninger og fem tillægsbilletter, herunder en biografbillet til filmen 'Small foots' i Bio Næstved, en entrébillet til Næstved eller Herlufsholm svømmehal, en entrébillet til BonBon-Land ifølge med en betalende, en billet, der giver fri adgang for ét barn og én voksen til Næstved Museum og en rabatkupon til Gavnø Go Fly, der giver 20 procent rabat.

Børnene kan også tage deres forældre i hånden og være kreative i Halloweenværkstedet på Axeltorv, alle hverdage i efterårsferien fra klokken 12.00 til 17.00.

Mandag til onsdag kan børnene lave forskellige papirklip og udfordre fantasien med at lave kastaniedyr, samt hygge med popcorn over bål, og få lavet ansigtsmaling.

Torsdag til fredag er Cityforeningen klar med 600 græskar som byens børn får lov til at udskære til lige netop dét græskarhoved, de synes er det flotteste. Team Rynkeby står klar til at assistere og vejlede i kampens hede. De sørger også for, at de små kan nyde en pandekage eller grillet skumfidus efter det hårde arbejde. Det er gratis at udskære græskarhoveder, og hovederne må gerne bringes med hjem, så de kan skabe (u)hygge i byens hjem.

- Du kan også tage med på nattevandring gennem byen, hvor der fortælles spøgelseshistorier fra Næstved. Alle historier er oprigtige, og vi tør godt love, at du bliver overrasket over, hvad der er foregået af uhyggelige hændelser i byen, siger Lars Børsting.

Nattevandringen finder sted fredag d. 19 oktober kl. 22.00, med opsamlingspunkt på Axeltorv.

arrow Græskar-workshop for hele familien i idylliske omgivelser
16. oktober 2018 kl. 14:57 Opdateret: kl. 11:25
arrow Skeletternes fest i BonBon-Land
13. oktober 2018 kl. 11:00 Opdateret: kl. 13:37
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk