22. april 2021
Med 624 spisende gæster, giver efterårsfesten med Kandis i Fuglebjerg-Hallen igen i år overskud. Billedet her er fra 2016, hvor Johnny Hansen og resten af Kandis også stod på scenen. Privatfoto
Med 624 spisende gæster, giver efterårsfesten med Kandis i Fuglebjerg-Hallen igen i år overskud. Billedet her er fra 2016, hvor Johnny Hansen og resten af Kandis også stod på scenen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udsolgt Kandis-koncert giver overskud til ungdommen i FIF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udsolgt Kandis-koncert giver overskud til ungdommen i FIF
Næstved - 18. september 2018 kl. 21:08
Af Mia Than West

Der er penge på vej til ungdommen i Fuglebjerg IF (FIF). Efterårsfesten med Kandis og Butterflies i Fuglebjerg-Hallen giver endnu engang et pænt overskud, fortæller formand for FIFs venner, Steen Christensen.

arrow Læs også: Kandis skabte en fest på trods af ledige billetter

- Det ser fornuftigt ud igen i år. Sidste år var rigtig godt, og det kommer til at ligge på det samme - omkring 70.000 kroner. Måske lidt mere. Det er simpelthen suverænt og hele arbejdet værd, konstaterer han overfor Sjællandske.

Det er 10. år i træk, at støtteforeningen for Fuglebjerg IF, FIFs Venner, kan præsentere Johnny Hansen og resten af Kandis. Den efterhånden traditionsrige efterårsfest tiltrækker folk fra både nær og fjern.

År efter år er der udsolgt til koncerten i Fuglebjerg-Hallen, og i år er ingen undtagelse. Et par uger før koncerten kunne arrangørerne melde udsolgt.

arrow Traditionsrig koncert med Kandis endnu ikke udsolgt
04. september 2019 kl. 18:09 Opdateret: kl. 11:21
arrow FIFs Venner går online: Kandis-billetter sat til salg
19. juni 2019 kl. 16:57 Opdateret: kl. 14:46
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk