16. december 2017
Tine Bjørneboe bad om hjælp på de sociale medier til at få familiens ting tilbage. Det er nu sket. Foto: Kristian Willumsen
gallery icon

Se billedserie

Tine Bjørneboe bad om hjælp på de sociale medier til at få familiens ting tilbage. Det er nu sket. Foto: Kristian Willumsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tyve stjal minderne om afdød mand - Nu er de tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tyve stjal minderne om afdød mand - Nu er de tilbage
Opdateret 21. april 2017 kl. 11:42
Næstved - 21. april 2017 kl. 10:46
Af Kristian Willumsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

40-årige Tine Bjørneboe fik ved et indbrud stjålet minderne om hendes afdøde mand. Nu er de tilbage igen. Leveret til døren i en kasse, der er blevet sat på adressen i løbet af natten.

arrow Læs også: Tines mand døde af kræft – nu har tyve stjålet uerstattelige minder

Ved indbruddet, der blev begået tirsdag, blev der stjålet to computere og et kamera, som tilhørte hendes nu afdøde mand. Både kamera og computere var fyldt med billeder og film af den lille familie.

- Det er helt vildt. Jeg er simpelthen så glad. Jeg skal ikke kunne sige, hvordan det er sket, men jeg er virkelig glad og lettet nu, siger Tine Bjørneboe.

En ulykkelig og vred Tine Bjørneboe gik efter indbruddet til tasterne og sendte i et opslag på Facebook en appel til indbrudstyvene, der - kogt ned - lød »Kære indbrudstyve. Giv os vores ting tilbage«.

Opslaget blev delt flere tusinde gange og flere medier skrev den triste historie. Nu lader det til at appellen er blevet hørt, og at tyvene har fået dårlig samvittighed. I morges var computerne leveret tilbage.

- Det har virket, at det er blevet dækket så bredt på alle medier. Det er jeg overbevist om er årsagen til, at jeg nu har fået det vigtigste tilbage, siger Tine Bjørneboe.

Tine Bjørneboe opdagede kassen, da hun var på vej ud af døren tidligt i morges for at deltage i Go' Morgen Danmark.

- Jeg så gennem vinduet, at der stod noget ude på trappen. Jeg tænkte, det var nogle, der havde sat nogle blomster. Det har jeg prøvet før, når det hele har været lidt hårdt. Da jeg så åbnede døren, så jeg, at det var computerne og børnenes mobiltelefoner. Det er fantastisk, siger Tine Bjørneboe.

Der mangler stadig mange genstande fra indbruddet i tirsdags, men for Tine Bjørneboe er sagen nu lukket.

- Jeg har fået det vigtigste tilbage, siger hun.

På Tine Bjørneboes Facebook-profil er der nu et nyt langt mere positivt opslag: »Tak!!! Tusinde tak til alle jer, der har delt min appel til de tyve, der stjal fra mig i tirsdags, det har hjulpet, og jeg har fået de vigtigste ting tilbage, det er så vildt! Jeg er så glad«.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk