16. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Turistsamarbejde stifter ny pris: Vil hædre årets ildsjæl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Turistsamarbejde stifter ny pris: Vil hædre årets ildsjæl
Næstved - 10. december 2018 kl. 17:44
Af Esben Thoby

Hvem er den største ildsjæl for det lokale turisterhverv i Vordingborg, Næstved, Stevns og Faxe - samlet kaldet SydkystDanmark? Det skal afgøres, når en ny pris, stiftet af VisitSydsjælland-Møn, uddeles 28. januar. Her hædres den person, der gør allermest for at udvikle nye ideer og initiativer i turisterhvervet - til gavn for lokalområdet og hele SydkystDanmark.

arrow Læs også: Lokale turistguider giver bedre service

- Vi vil gerne anerkende den allerstørste ildsjæl, som brænder for at finde på og styrke turisterhvervet. Derfor har vi stiftet den nye pris, siger Martin H.H. Bender, direktør i turistsamarbejdet mellem de sydlige kommuner.

- De seneste to år har vi kåret SydkystDanmarks bedste turismeinitiativ. I år var det Dark Sky Møn, der løb med anerkendelsen, og året før folkene bag Camønoen. Selvfølgelig kårer vi også årets bedste initiativ i år - men vi vil gerne skabe endnu mere fokus på de stærke ildsjæle. Derfor synes vi, at det er på sin plads med en ny pris, tilføjer han.

På hjemmesiden www.nytårskonferencen.dk kan alle indstille deres kandidat til prisen. Samme sted kan man også indstille kandidater til årets turismeinitiativ. Vinderne bliver kåret af en jury nedsat af VisitSydsjælland-Møn A/S Advisory Board bestående af Carsten Rasmussen (bestyrelsesformand i VisitSydsjælland-Møn A/S), Georg Bentzen (Næstved), Mikael Smed (Vordingborg), Martin Perch Møller (Faxe) og Kathrine Hendriksen (Stevns).

arrow Kendt kostskole hitter med guidede ture
19. oktober 2018 kl. 10:19 Opdateret: kl. 16:17
arrow Turistforening får nej til flere penge
18. oktober 2018 kl. 13:04 Opdateret: kl. 10:31
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk