24. september 2021
Influenceren Allan Stage og hans fire døtre nyder en sandwich ved vandet, mens filmholdet fra Netflix filmer. Fotos: SydkystDanmark
gallery icon

Se billedserie

Influenceren Allan Stage og hans fire døtre nyder en sandwich ved vandet, mens filmholdet fra Netflix filmer. Fotos: SydkystDanmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Turistsamarbejde med Netflix skal sætte sjællandsk badeby på Danmarkskortet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Turistsamarbejde med Netflix skal sætte sjællandsk badeby på Danmarkskortet
Næstved - 12. maj 2021 kl. 12:08
Af Esben Thoby

Både Enø Bageri og Fiskehuset Enø har for nylig haft besøg af den fra Instagram kendte influencer Allan Stage samt et tv-hold fra streamingtjenesten Netflix.

arrow Læs også: Størrelsen betyder noget

Formålet med besøgene var flere. For Netflix handlede det om at promovere den nye tegnefilm »Familien Mitchell mod maskinerne«, hvor en amerikansk familie drager på roadtrip uden deres telefoner. Derfor er tre danske familier blevet sendt på tur ud i landet uden telefoner for at efterligne tegnefilmen.

En af familierne er altså Allan Stages. Han hedder »Far til fire piger« på Instagram, hvor han har små 34.000 følgere, og han havde da også alle fire piger med, da familien drog til Karrebæksminde, syd for Næstved.

Hemmelig juvel

At influenceren valgte at besøge netop Enø er ikke tilfældigt. At turen skulle gå hertil er resultatet af en stor arbejdsindsats fra Destination SydkystDanmark og VisitSydsjælland-Møn-direktør Martin H. H. Bender.

- Jeg sidder i Danmarkskampagnens taskforce, som er betalt af staten, og hvor vi kigger på, hvordan vi kan få danskerne til at holde ferie i Danmark. Det sker under kampagnen "Meget mere end bare Danmark", som kørte sidste år og igen i år. I taskforcen har vi efterlyst skæve vinkler på at komme ind under radaren hos danskerne, og en af dem er Netflix, forklarer han og fortsætter:

- Jeg har anbefalet Enø for at sætte spot på en af vores hemmelige juveler: Karrebæksminde. Stranden er fantastisk, og byen er mindst lige så attraktiv som Skagen, men for den almindelige dansker er den stadig total ukendt. Nu skal vi have sat stedet på landkortet.

Ekstremt værdifuldt

Martin H. H. Bender kalder Netflix for et ekstremt stærkt brand, som det er attraktivt at samarbejde og blive sat i forbindelse med. Samtidig var det helt oplagt at gå influencer-vejen, for her ligger mange markedsføringsmuligheder.

- Den almindelig forbruger har en annonceradar, hvor vi filtrerer ret hårdt i de mange, mange reklamer, vi bliver præsenteret for. »Far til fire piger« ryger lige igennem den radar og ud til potentielt 34.000 mennesker, der, fordi de har valgt at følge ham, tager hans ord for gode varer, når han siger, at Karrebæksminde er et fedt sted. Derfor er det ekstremt værdifuldt, når man får fat på de rigtige influencers, siger Martin H. H. Bender.

Destination SydkystDanmark sendte sidste år en flok unge gamere, der er kendt fra YouTube, ned ad Susåen, og den slags markedsføring vil man fortsætte med.

- Vi eksperimenter med det og kommer til at bruge endnu mere tid på det fremover. Man skal tænke utraditionelt. Vi bruger stadig de traditionelle medier, men når vi laver annoncer, så skinner solen altid. Det ved forbrugerne godt. Derfor slår det mere igennem, når det kommer fra en influencer, der kan være mere ærlig, mener direktøren.

Man kan bestemt heller ikke sige, at Netflix-videoen med Allan Stage fremstiller et solrigt glansbillede af Karrebæksminde, for på turen er vejret, som det har været det meste af foråret - gråt og trist. Hele videoen kan ses på Instagram-profilen »Far til fire piger«.

arrow Vi tager ham, som han er
13. maj 2021 kl. 18:22 Opdateret: kl. 18:22
arrow 30 ton opgravede mink ankommet til storskrald
13. maj 2021 kl. 12:50 Opdateret: kl. 12:50
arrow Ny plan: Enø Strand skal gøres handicapvenlig
12. maj 2021 kl. 08:56 Opdateret: kl. 08:54
Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk