21. oktober 2020
Grøn Koncert bød i 2009 på masser af regn. Igen i år lover DMI regn det meste af lørdagen, men det forventes alligevel, at der kommer omkring 20.000 koncertgæster til Næstved.
gallery icon

Se billedserie

Grøn Koncert bød i 2009 på masser af regn. Igen i år lover DMI regn det meste af lørdagen, men det forventes alligevel, at der kommer omkring 20.000 koncertgæster til Næstved.
Foto: Kristian Buchmann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Turistchef: Vi er stolte af at være vært for Grøn Koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Turistchef: Vi er stolte af at være vært for Grøn Koncert
Opdateret 23. juli 2011 kl. 18:38
Næstved - 23. juli 2011 kl. 06:00
Af Mia Than Larsen
For 27. gang er Næstved lørdag vært for Grøn Koncert

- Det er en profillering af Næstved som by, og det betyder jo, at Næstveds navn bliver nævnt på landkortet. Det er flot at være en af de få byer, som får mulighed for at være vært for Grøn Koncert. Og det er vi selvfølgelig stolte af, konstaterer turistchef Jens Erik Rasmussen.
arrow Læs også: Grøn Koncert holder liv i håndboldklub
Flere kunstnere
Grøn Koncert er gennem de sidste 28 år blevet en institution i dansk musik- og kulturliv, og programmet har ændret sig en del, siden den første grønne koncert rullede gennem sommerlandet i 1983, hvor den beskedne karavane bestod af blot 40 frivillige, to folkevognsrugbrød, en lastbil og en varevogn.

I år ser programmet noget anderledes ud, og Grøn Koncert kan præsentere flere kunstnere end nogensinde. På årets første grønne koncert i Esbjerg offentliggjorde Kato, der bestyrer Grøn Koncerts nye elektroniske scene midt på pladsen, at han opruster sit festhold med Infernal og The Storm. Sammen med Dúné, Medina, De Eneste To, Tim Christensen, TV-2, Kashmir og Nik og Jay udgør de Grøn Koncert programmet 2011, så der er lagt op til en dag med fest og musik, når Grøn Koncert ruller forbi Næstved.
Et godt formål
Grøn Koncert er udover en musikbegivenhed også Muskelsvindfondens væsentligste indtjeningsaktivitet til forbedring af levevilkårene for mennesker med den uhelbredelige sygdom muskelsvind.

- Vi håber, at der kommer 20.000 til Næstved, men det er ikke til at sige noget om, før vi har set en vejrudsigt, siger Theis Petersen, der er indsamlingschef i Muskelsvindfonden.

Sidste år var der 24.000 gæster til Grøn Koncert i Næstved i solskin, og ifølge Jens Erik Rasmussen er Grøn Koncert en fin aktivitet for både turister og borgere.

- Jo mere vi bliver nævnt, jo større sandsynlighed er der for at folk besøger vores by, konstaterer Jens Erik Rasmussen.
arrow 15.000 rockede i regnen på Grøn Koncert
24. juli 2011 kl. 06:56 Opdateret: kl. 14:30
arrow Biler stødte sammen før koncert
23. juli 2011 kl. 19:04 Opdateret: kl. 19:26
arrow Grøn Koncert er ikke aflyst
23. juli 2011 kl. 10:36 Opdateret: kl. 18:28
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk