22. november 2017
- Det er en god og hyggelig butik, der trækker mange kunder til fra Næstved, Haslev og oplandet, siger Trine Marland (til højre), der glæder sig over, at Tine Lund fører "Hjerterum" videre.
- Det er en god og hyggelig butik, der trækker mange kunder til fra Næstved, Haslev og oplandet, siger Trine Marland (til højre), der glæder sig over, at Tine Lund fører "Hjerterum" videre.
Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trines hjertebarn får ny ejer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trines hjertebarn får ny ejer
Opdateret 05. februar 2015 kl. 12:09
Næstved - 30. november 2010 kl. 09:37
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Fensmark // Hvad gør man, når man får tilbudt et godt job, men nødig vil se sin forretning lukke efter fem gode år. Man lufter tanken om at blive selvstændig for en trofast kunde, og vupti så er alle glade.

1. januar overdrager Trine Marland børnetøjsforretningen »Hjerterum« på Næstvedvej 29 i Fensmark til den nye ejer Tina Lund, der tog en hurtig beslutning, da chancen bød sig.

- Jeg ville være ked af, hvis »Hjerterum« skulle lukke, for hvor skal man så købe tøj til sine børn, siger Tina Lund, der kommer fra et job i IT-branchen.

- Så det er noget af et spring - og et sats. Men Trine har lovet at bistå mig i starten. Og forretningen bliver ført videre med samme koncept og sortiment. Til foråret får vi endda et nyt mærke - Lego Wear, siger Tina Lund.
Hjertebarn lever videre
»Hjerterum« sælger tøj til både piger og drenge fra 0-12 år - og også lidt til mor - og hidtil har forretningen desuden tilbudt at sy og lægge tøj op for kunderne.

Den service fortsætter også med den nye indehaver, ligesom web-shoppen på www.hjerte-rum.dk stadig vil være åben.

- Jeg har hørt mange bemærkninger om, at »Hjerterum« skulle lukke, men sådan er det altså ikke, siger Trine Marland.

- Jeg skal være sælger for en af vores leverandører, men jeg er rigtig glad for, at Tina vil føre forretningen videre. Det er jo mit hjertebarn, som jeg har kæmpet for. Så det er ikke hvem som helst, der havde fået lov at overtage. Den skulle jo stadig gerne være her om fem år - og om 10 år..., siger hun.

I forbindelse med ejerskiftet er der minimum 25 procent rabat på alle varer resten af 2010, og Trine Marland gør opmærksom på, at alle gavekort og tilgodebeviser skal være brugt inden årets udgang.
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk