14. juni 2021
Politiets indsats har betydet, at der for eksempel ikke er nær så meget aktivitet i Bandidos? rockerborg i Næstved, som det tidligere var tilfældet. Foto: Anna C. Møhl
Politiets indsats har betydet, at der for eksempel ikke er nær så meget aktivitet i Bandidos? rockerborg i Næstved, som det tidligere var tilfældet. Foto: Anna C. Møhl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre ud af fire hårdkogte rockere er nu i fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre ud af fire hårdkogte rockere er nu i fængsel
Næstved - 09. januar 2020 kl. 05:28
Af Esben Thoby

I Sydsjællands og Lolland-Falsters politikreds er der 58 fuldgyldige og ledende medlemmer af rocker- og bandemiljøet, som politiet følger ekstra nøje. Af dem er 43 nu bag tremmer af den ene eller anden årsag. Det svarer til 74 procent.

arrow Læs også: Uden fortilfælde: En hel weekend uden indbrud

Tallet kom frem til den årlige nytårsparole på politistationen i Næstved, da fungerende politidirektør Lars Harvest holdt sin tale og gjorde status over 2019.

- Det tal er jeg faktisk svært tilfreds med. Flot arbejde af de centrale efterforskningsafdelinger og anklagemyndigheden, lød det fra talerstolen.

- Det er et udslag af de mange skyderier, der var i kredsen i 2017 og 2018. De er i princippet alle opklaret nu, og mange af de dømte for skyderierne er med blandt de 43, uddybede han over for Sjællandske.

Seneste banderelaterede skudepisode fandt sted i Næstved i april 2018, hvor en mand med relation til bandemiljøet blev skudt i låret foran en tatovørbutik. Forinden var gået et halvt år med i alt syv skudepisoder og et drabsforsøg med kniv i Næstved, Vordingborg, Slagelse og Dianalund.

arrow Politidirektør opfordrer: Husk restriktionerne i påsken
04. april 2020 kl. 08:03 Opdateret: kl. 16:21
arrow Politidirektør jubler over markante resultater
10. januar 2020 kl. 18:39 Opdateret: kl. 11:34
Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk