3. juni 2020
Politiets indsats har betydet, at der for eksempel ikke er nær så meget aktivitet i Bandidos? rockerborg i Næstved, som det tidligere var tilfældet. Foto: Anna C. Møhl
Politiets indsats har betydet, at der for eksempel ikke er nær så meget aktivitet i Bandidos? rockerborg i Næstved, som det tidligere var tilfældet. Foto: Anna C. Møhl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre ud af fire hårdkogte rockere er nu i fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre ud af fire hårdkogte rockere er nu i fængsel
Næstved - 09. januar 2020 kl. 05:28
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Sydsjællands og Lolland-Falsters politikreds er der 58 fuldgyldige og ledende medlemmer af rocker- og bandemiljøet, som politiet følger ekstra nøje. Af dem er 43 nu bag tremmer af den ene eller anden årsag. Det svarer til 74 procent.

arrow Læs også: Uden fortilfælde: En hel weekend uden indbrud

Tallet kom frem til den årlige nytårsparole på politistationen i Næstved, da fungerende politidirektør Lars Harvest holdt sin tale og gjorde status over 2019.

- Det tal er jeg faktisk svært tilfreds med. Flot arbejde af de centrale efterforskningsafdelinger og anklagemyndigheden, lød det fra talerstolen.

- Det er et udslag af de mange skyderier, der var i kredsen i 2017 og 2018. De er i princippet alle opklaret nu, og mange af de dømte for skyderierne er med blandt de 43, uddybede han over for Sjællandske.

Seneste banderelaterede skudepisode fandt sted i Næstved i april 2018, hvor en mand med relation til bandemiljøet blev skudt i låret foran en tatovørbutik. Forinden var gået et halvt år med i alt syv skudepisoder og et drabsforsøg med kniv i Næstved, Vordingborg, Slagelse og Dianalund.

arrow Politidirektør opfordrer: Husk restriktionerne i påsken
04. april 2020 kl. 08:03 Opdateret: kl. 16:21
arrow Politidirektør jubler over markante resultater
10. januar 2020 kl. 18:39 Opdateret: kl. 11:34
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk