12. december 2017
En midaldrende mand fra Sydsjælland sad bag i rattet i den varebil, som ramte den 22-årige. Der er endnu ikke taget stilling til, hvorvidt han vil blive sigtet for noget ulovligt. Fotos: Lars Ole Andersen/Media Næstved
gallery icon

Se billedserie

En midaldrende mand fra Sydsjælland sad bag i rattet i den varebil, som ramte den 22-årige. Der er endnu ikke taget stilling til, hvorvidt han vil blive sigtet for noget ulovligt. Fotos: Lars Ole Andersen/Media Næstved
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tragedie: Sprang væk fra motordamp og blev kørt ihjel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tragedie: Sprang væk fra motordamp og blev kørt ihjel
Næstved - 28. marts 2017 kl. 10:09
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var en 22-årig mekaniker fra Næstved, som søndag aften kort før klokken 19 mistede livet, da han blev påkørt på Ny Præstøvej kort før Skovgrillen ved Rønnebæk. Skæbnens grusomme ironi ville, at det var motorproblemer, som kostede ham livet.

arrow Læs også: Billeder: Mange mindes 22-årig ved drabssted

Det er nemlig politiets opfattelse, at den 22-årige var kørt ind i siden af vejen og steget ud af bilen, fordi der var vrøvl med hans nyere BMW.

- Da han åbner kølerhjelmen, kommer der noget røg eller damp op fra motoren. Det får ham til at springe til siden og ud på vejen, hvor han bliver ramt af en bagvedkørende bilist i en varebil, siger politikommissær Mads Justesen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Han fortæller, at politiet har »en del« vidner. Blandt andet var der en passager i varebilen, ligesom den 22-årige også havde en passager med. Det er uvist, om vedkommende sad i bilen eller stod i vejkanten, da ulykken skete.

- Derudover var der også en del andre trafikanter. De er blevet afhørt, og flere af dem skal måske genafhøres, lyder det fra Mads Justesen.

Politikommissæren oplyser desuden, at føreren af varebilen var en midaldrende mand med bopæl mellem Næstved og Vordingborg. Det er endnu usikkert, om han vil blive sigtet for en lovovertrædelse.

- Det har vi slet ikke overblik over endnu, men der er ikke noget, der peger i den retning.

Politiet afventer nu svar fra bilinspektøren, som mandag undersøgte den afdødes BMW.

- Det skal undersøges, hvad der har været galt med den. Bilinspektøren undersøger også vejen, blandt andet så vi kan finde ud af, hvor hurtigt der er blevet kørt, og så tages der samlet stilling til, om det var et hændeligt uheld, eller om der er sket en lovovertrædelse, siger Mads Justesen og tilføjer:

- Der kan godt gå flere uger, inden vi får erklæringen, så det er alt for tidligt at konkludere noget.

En lægehelikopter ankom hurtigt til Ny Præstøvej søndag aften, hvor den 22-årige blev erklæret død på stedet. Trafikken var spærret frem til omkring klokken 21.15.

arrow 22-årig mand træder ud foran bil og bliver dræbt
26. marts 2017 kl. 19:49 Opdateret: kl. 21:08
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk