25. november 2017
Slagelsevej var spærret i godt en time onsdag eftermiddag, da tre biler stødte sammen. Foto: Preben Madsen/Media Næstved
gallery icon

Se billedserie

Slagelsevej var spærret i godt en time onsdag eftermiddag, da tre biler stødte sammen. Foto: Preben Madsen/Media Næstved
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trafikkaos efter ulykke på Slagelsevej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trafikkaos efter ulykke på Slagelsevej
Næstved - 11. maj 2017 kl. 13:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tre biler fik store skader, efter de kørte op i hinanden på Slagelsevej lidt uden for Næstved. Årsagen var for tæt kørsel og uopmærksomhed, da en bil skulle dreje.

Midt- og Sydsjællands Brand & Rednings station Næstved fik alarmen kl. 17,17, og var hurtigt fremme med frigørelsesværktøj, da en person var meldt teknisk fastklemt og skulle stabiliseres, inden personen kunne hjælpes ud af det ødelagte køretøj. For at redningsfolkene lettere kunne arbejde, blev bilens ene dør fjernet med klippeværktøj.

To tilkaldte ambulancer klarede opgaven med at køre de tilskadekomne til sygehuset i Slagelse, så redningshelikopteren der også var tilkaldt, kom ikke i arbejde.

Da helikopteren var klar til take-off stod en cykel desværre for tæt på, men lufttrykket fra helikopterens rotor sørgede for, at den blev parkeret ude på marken. Slagelsevej var spærret i begge retninger godt en time, det ene spor længere end det andet, for da politi og redningskøretøjer havde forladt stedet,o g vejen var blevet åbnet, strejkede en stor bybus som holdt og ventede i køen på vej mod Næstved. Det skabte yderligere trafikale problemer, da der så kun var en vejbane farbar.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk