22. april 2021
Johnny Hansen og resten af Kandis er igen i år klar til at fyre den af i Fuglebjerg-Hallen. De kan i år fejre 30-års jubilæum som dansktop-band. Privatfoto
Johnny Hansen og resten af Kandis er igen i år klar til at fyre den af i Fuglebjerg-Hallen. De kan i år fejre 30-års jubilæum som dansktop-band. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Traditionsrig koncert med Kandis endnu ikke udsolgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Traditionsrig koncert med Kandis endnu ikke udsolgt
Næstved - 04. september 2019 kl. 18:09

Af Mia Than West
De sidste mange år har den traditionsrige efterårsfest med Kandis og Butterflies i Fuglebjerg-Hallen været udsolgt eller tæt på udsolgt flere uger før. Det er dog ikke tilfældet i år.

arrow Læs også: Intime fester melder udsolgt

Med blot 10 dage til koncerten den 14. september er der stadig omkring 90 ledige billetter. Årsagen er primært det nye online billetsystem, som FIF's Venner i år er overgået til, mener formand Steen Christensen.

De tidligere år har Kaj Hansen stået for salget af billetter og manuelt placeret de spisende gæster ved de mange borde i Fuglebjerg-Hallen.

Han gik hen og døde midt i billetsalget sidste år, og ingen fra FIF's Venner havde tid eller lyst til at overtage den tjans.

Derfor valgte de at gå online.

- Det gør alle andre. Vi ændrede system på grund af Kajs død. Det var ham, der gjorde, at vi kørte på den måde. Nu er Kaj der ikke mere, forklarer formanden og fortæller, at de fleste, der har købt billet online har været tilfredse.

- Det har kørt som smurt i olie. Der har været ganske få opringninger fra folk, der har købt billetter, som de ikke skulle bruge alligevel, uddyber han overfor Sjællandske.

Overskud til ungdommen
Det er støtteforeningen for Fuglebjerg IF, FIF's Venner, der traditionen tro åbner dørene til årets efterårsfest med Kandis og Butterflies.

Det er 11. år i træk, at Johnny Hansen og resten af Kandis er klar til at fyre den af i Fuglebjerg-Hallen.

Billetter kan købes online på www.fifs-venner.dk eller direkte på telefon 40505653. Dørene åbnes klokken 18, og festen starter klokken 18.30.

Overskuddet fra efterårsfesten går ubeskåret til ungdomsafdelingerne i Fuglebjerg IF, som tæller både fodbold, håndbold, gymnastik, boksning og E-sport.

arrow Kandis skabte en fest på trods af ledige billetter
15. september 2019 kl. 12:21 Opdateret: kl. 13:58
arrow Halbal aflyst: 39 har købt billet
12. september 2019 kl. 10:00 Opdateret: kl. 11:31
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk