23. september 2020
#1444947
Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Toppolitiker trækker sig efter stort politisk pres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Toppolitiker trækker sig efter stort politisk pres
Næstved - 29. januar 2020 kl. 04:11
Af Jeppe Hee Rømer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag klokken 10 blev formand for Næstved Kommunes Plan- og Erhvervsudvalg, Daniel Lillerøi (S), officielt manden, der skal være citychef fra 1. marts.

Allerede fra start var der kritik af politikerens eventuelle dobbeltrolle, og inden det stod klart, at formanden ville trække sig, undersøgte Sjællandske holdningen hos de andre medlemmer af udvalget.

Her tegnede der sig hurtigt et billede af, at et flertal i udvalget var klar til at trække tæppet væk under deres nu tidligere formand.

arrow Læs også: Ekspert: Inhabilitet handler ikke om den enkelte sag

Nu har han altså selv taget konsekvensen af det politiske pres og valgt stillingen som citychef frem for den som udvalgsformand.

- Jeg har fra start været med på, at min rolle som citychef ville give en anden situation, og det vigtigste er, at jeg nu kan få arbejdsro til at være citychef, udtaler Daniel Lillerøi til Sjællandske.

Ud over afskeden med formandsposten, har Daniel Lillerøi også måttet vinke helt farvel til Plan- og Erhvervsudvalget. Han rykker til Økonomiudvalget, og så flytter hans partifælle, Hanne Sørensen den modsatte vej.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk