19. januar 2021
Plejehjemmet Birkebjergcentret opnåede topkarakteren særdeles tilfredsstillende, da BDO gennemførte det årlige uanmeldte tilsyn. Privatfoto
Plejehjemmet Birkebjergcentret opnåede topkarakteren særdeles tilfredsstillende, da BDO gennemførte det årlige uanmeldte tilsyn. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Topkarakterer til plejehjem: Her bliver du passet godt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Topkarakterer til plejehjem: Her bliver du passet godt
Næstved - 31. december 2019 kl. 04:14
Af Robert Andersen

Det årlige uanmeldte tilsyn med Næstved Kommunes plejehjem er gennemført af revisionsfirmaet BDO, og på især fire plejehjem kan de være godt tilfredse med resultatet.

Det er Bakkegården, Birkebjergcentret, Jasminvej og Nygårdsvej. De har alle opnået karakteren særdeles tilfredsstillende, som er topkarakteren.

Formand for Omsorgs- og Forebyggelsesudvalget Michael Perch (S) er godt tilfreds med resultatet, som han også havde ventet.

- Jeg sender rosen videre til personalet, siger han.

Plejehjemmene Birkevang, Kildemarkscentret, Søvang og Symfonien opnåede karakteren meget tilfredsstillende, som er den næsthøjeste karakter på skalaen, mens seks plejehjem måtte nøjes med karakteren tilfredsstillende - det var Munkebo, Fugleparken, Helgesvej, Kildegårdsvej, Marskvej og Røjleparken.

BDO har talt med en række beboere og medarbejdere, revisionsfirmaet har selv gennemgået driften - set i forhold til lovgivning og Næstved Kommunes regelsæt - inden man er kommet frem til et resultat.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk