18. januar 2020
Anders Nielsen har ramt hovedet på sømmet og er blevet den mest efterspurgte tømrer i medierne netop nu. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Anders Nielsen har ramt hovedet på sømmet og er blevet den mest efterspurgte tømrer i medierne netop nu. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tømrer ramte hovedet på sømmet: Facebook-opslag stikker helt af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tømrer ramte hovedet på sømmet: Facebook-opslag stikker helt af
Næstved - 20. juli 2019 kl. 19:52
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Hvis det havde fået 100 likes havde jeg været tilfreds. Men nu er det stukket helt af.

arrow Læs også: Benny D: Det var mig der skaffede Anders en læreplads

Den 33-årige tømrer Anders Nielsen slog søndag et opslag op på Facebook med overskriften: »Det er kun de dumme, der bliver håndværkere!«. En saftig selvoplevet historie om, hvordan man bliver set ned på fordi man har valgt håndværkervejen og hvordan han selv valgte at gå i tømrerlære efter at have dalret rundt i tre år på Næstved Gymnasium uden at have gjort sig større tanker om sin fremtid.

- Jeg endte med at gå i lære som tømrer, hvilket er den BEDSTE beslutning jeg nogensinde har truffet. Jeg følte at jeg måtte sluge nogle kameler, da jeg meddelte mine omgivelser at jeg nu var blevet dum og gik i lære som tømrer. Min daværende kærestes reaktion var: »Jamen Anders du er da meget bedre end det!?« Men nej, det er jeg ikke. For det ypperste du kan opnå, er at blive håndværker!, hedder det i opslaget, som medierne i den grad har slugt.

Anders Nielsen har siden søndag været gæst i TV 2's Godmorgen Danmark, DR 1's Aftenshowet, P4 Sjælland og været interviewet af B.T, Jyllands-Posten og en stribe andre medier. Facebook er også gået amok. Opslaget er nået ud til 1,8 millioner danskere og er blevet delt næsten 29.000 gange.

- Jeg tror jeg har ramt noget rigtigt. Mange af dem, der har kontaktet mig efterfølgende har fortalt lignende historier og hvis jeg kan skabe en debat, der får flere unge til at vælge håndværkervejen er missionen lykkedes, siger Anders Nielsen, der er rundet af Appenæs og til daglig bor i Valby med sin kæreste, Trine Trøstrup Darré, der er barnefødt i Slagelse - af alle steder.

Parret kan også opleves i DR 1-programmet Mesterskaberne, hvor otte par med hænderne godt skruet på skal forvandle aflagte materialer til flotte og kreative møbler.

Læs resten af artiklen i Sjællandske.

arrow Komikere klar med ny netavis
12. marts 2019 kl. 08:44 Opdateret: kl. 08:34
arrow Borgmester gjorde tykt grin med naboby
27. oktober 2018 kl. 18:58 Opdateret: kl. 20:55

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk