21. marts 2019
Voksenholdet fra Birgits dans er forsvarende danmarksmestre og har prøvet det før. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Voksenholdet fra Birgits dans er forsvarende danmarksmestre og har prøvet det før. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To dansehold til VM i showdance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To dansehold til VM i showdance
Næstved - 23. september 2018 kl. 19:01
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To dansehold fra Birgit dans i Næstved er blevet udtaget til at repræsentere Danmark ved VM i showdance i Prag fra den 27. til den 30. september. Det er både danseskolens juniorhold, som skal med for første gang og danseskolens voksenhold som har været med to gang før, der er udtaget. Juniorholdet blev nr. fire til DM og Voksenholdet blev danmarksmestre og rendte med guldet.

- Det er ret stort for vores danseskole, at alle de her muligheder lige pludselig viser sig - at hårdt arbejde og slid og tålmodighed betaler sig i sidste ende, så jeg er så stolt og glad for at jeg i år har muligheden for at vise vores juniorhold alle de andre meget dygtige dansere i verden, udtaler Rikke Andersen, ejer af Birgit dans og også pigernes træner.

- I år ligger VM to måneder tidligere end det plejer, så det har givet lidt kortere forberedelse tid, men vi spænder baller og har knoklet, og startede træningen da der stadig var sommerferie fra dans. Så vi er godt på vej - og der er heldigvis stadig lidt tid endnu, så vi giver den max gas den sidste uge, siger Rikke Andersen.

Juniorholdet skal danse et nummer som hedder "Welcome to Africa" og voksenholdet skal danse "Fortune Teller". De to dansehold sendes til Prag takket være en lang række loyale sponsorer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk