7. april 2020
Efter 28 år i Sct. Jørgens Park er der ophørsudsalg i Sct. Jørgens Installationsforretning, fortæller Britta Jørgensen. Foto: Kim Palm
Efter 28 år i Sct. Jørgens Park er der ophørsudsalg i Sct. Jørgens Installationsforretning, fortæller Britta Jørgensen. Foto: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To butikker lukker i Sct. Jørgens Park

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To butikker lukker i Sct. Jørgens Park
Næstved - 17. februar 2020 kl. 10:50
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter 28 år bag disken er det snart slut for Britta Jørgensen og Poul Møller i Sct. Jørgens Park. Installationsforretningen, hvor du altid har kunne finde det du lige står og mangler indenfor lamper og el-artikler, holder ophørsudsalg. Det er alderen, der trykker, fortæller Britta Jørgensen.

arrow Læs også: Stadig liv i lukket center

- Det er ikke særlig dramatisk. Vi går på pension. Vi har været rigtig glade for at være her, men nu er min chef nået en alder, hvor det er tid at trække sig tilbage. Og jeg er blevet 63 år, så jeg ved også, hvad jeg skal bruge resten af livet til, fortæller Britta Jørgensen.

Lejemålet er opsagt og senest 1. maj skal butikken være ryddet. Poul Møller fortsætter dog lidt endnu som kørende elektriker. I den anden ende af butikscenteret meldes der også om ophørsudsalg. Det er modecenteret Brandtex, der lukker. Forretningen, der gennem flere år har solgt tøj til byens modne kvinder, efterlader også snart et ledigt butikslokale i Sct. Jørgens Park.

arrow Fitness World flytter ind: Nu skal sydbyen strammes op
17. februar 2020 kl. 07:19 Opdateret: kl. 10:15

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk