14. december 2017
Tine Bjørneboe kigger på det kældervindue indbrudstyvene benyttede til at få adgang til villaen i Næstved. Foto: Kristian Willumsen
gallery icon

Se billedserie

Tine Bjørneboe kigger på det kældervindue indbrudstyvene benyttede til at få adgang til villaen i Næstved. Foto: Kristian Willumsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tines mand døde af kræft – nu har tyve stjålet uerstattelige minder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tines mand døde af kræft – nu har tyve stjålet uerstattelige minder
Næstved - 20. april 2017 kl. 11:03
Af Kristian Willumsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Folk håndterer og oplever indbrud forskelligt. For nogle er det en krænkelse, der rammer hårdt og sætter dybe spor. For andre er følelsen ved indbrud i højere grad koncentreret om besværet, der altid vil være forbundet med ubudne gæster.

arrow Læs også: Tyve stjal minderne om afdød mand - Nu er de tilbage

40-årige Tine Bjørneboe tilhørte indtil tirsdag sidste kategori. Tre gange har hun været udsat for indbrud. De to første gange rystede hun hurtigt oplevelsen af sig, men da hun tredje gang havde indbrud ramte den kriminelle handling både anderledes og hårdt. Indbrudstyvene stjal nemlig ikke kun materielle ting. De stjal også minder om hendes nyligt afdøde kæreste, Jacob Rossen, der tilbage i november tabte kampen mod kræften.

- Da jeg blev kontaktet og fik beskeden om, at vi havde haft indbrud, vidste jeg det med det samme. Jacobs ting er væk, tænkte jeg bare, siger Tine Bjørneboe.

Indbruddet skete tirsdag formiddag. Der forsvandt blandt andet to computere og et Gopro-kamera. Alle ejendele, der tidligere havde tilhørt Tine Bjørneboes mand.

- Jeg har haft brug for tid efter at Jacob døde. Jeg har ikke været klar til at se, hvad der lå på computerne af billeder og andet. Nu kommer jeg måske aldrig til at se det, siger en frustreret og ked af det Tine Bjørneboe.

Hun har ingen ide om hvad og hvor meget, der har ligget på computerne, men hun ved, at det er meget.

- Der er rigtig mange ting. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Vi er begge to nogle medienørder, og synes det er sjovt at rode med redigeringsprogrammer og andet. Minderne om Jacob vil vi jo altid have med os, men jeg er meget ked af at have mistet billeder og film. Det kan ikke rigtig beskrives, siger Tine Bjørneboe.

Når Tine Bjørneboe snakker om »vi« er det Tine Bjørneboe selv samt hendes to sønner på seks og ni år.

- Mit fokus er på børnene nu. De har haft det hårdt og skal mærke så lidt til det her som muligt. Jeg har fortalt, at vi har haft indbrud, men at politiet hjælper os, og at der ikke sker mere, siger hun.

»Kom tilbage med de ting i har taget«. Sådan lyder Tine Bjørneboes appel til de indbrudstyve, der var på besøg tirsdag.

- Jeg er ligeglad med selve forbrydelsen. Det kunne ikke være mere ligegyldigt lige nu. Jeg vil bare have indholdet på computerne og kameraerne tilbage. Jeg tror, at de er ligeglade med os, men jeg kan jo håbe, at de vil levere det tilbage, siger Tine Bjørneboe.

Kort efter hun konstaterede indbruddet gik hun på Facebook med lige netop det håb.

Hun lavede et opslag, hvor hun henvendte sig til indbrudstyvene og forsøgte at tale til deres samvittighed.

Opslaget gik hurtigt viralt.
Folk blev grebet af den triste historie og i skrivende stund er opslaget blevet delt hele 8228 gange.

- Det har været meget overvældende. Jeg har fået mange søde beskeder, og folk har forsøgt at hjælpe, siger Tine Bjørneboe.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk