27. januar 2021
Kristian Skov-Andersen stemte selv på Inger Støjberg som næstformand for Venstre. Foto: Thomas Olsen
Kristian Skov-Andersen stemte selv på Inger Støjberg som næstformand for Venstre. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilfreds gruppeformand efter ekstraordinært Venstre-landsmøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilfreds gruppeformand efter ekstraordinært Venstre-landsmøde
Næstved - 21. september 2019 kl. 16:03
Af Esben Thoby

Gruppeformand for Venstre i Næstved Byråd Kristian Skov-Andersen er en tilfreds mand, da Sjællandske fanger ham i telefonen på vej hjem fra partiets ekstraordinære landsmøde i Herning. Her blev Jakob Ellemann-Jensen som ventet valgt som formand, mens Inger Støjberg slog Ellen Trane Nørby i et opgør om næstformandsposten med stemmerne 577 mod 206.

arrow Læs også: V-forslag: Flyt administrationen væk fra byens bedste adresse

- Jeg stemte selv på Inger Støjberg, og det ville jeg også have gjort, hvis jeg ikke havde besluttet mig på forhånd. Hun gjorde det bedst af de to og fremstår som den med mest vælgertække, siger Kristian Skov-Andersen.

Han glæder sig over, at den seneste periodes store tumult forhåbentlig får et punktum nu, for »der har været mange følelser i spil«.

- Nu er der lukket effektivt i, fordi det også blev en overvældende sejr til Inger. Sådan noget her sker i alle partier, men nu kan vi komme videre, og rød blok kan godt passe på, lyder det fra Kristian Skov-Andersen, som var til landsmøde med omkring et dusin andre fra Næstved, herunder byrådskollegerne Sebastian Mylsted-Schenstrøm, Rico Carlsen og Kirsten Devantier.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk