23. oktober 2019
Drømmen om motorvej har stået på i adskillige år. Mandag er der kaldt til stormøde i Ny Ridehus med deltagelse af den nye sydsjællandske trafikmafia. Foto: Jan Jensen
gallery icon

Se billedserie

Drømmen om motorvej har stået på i adskillige år. Mandag er der kaldt til stormøde i Ny Ridehus med deltagelse af den nye sydsjællandske trafikmafia. Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Til stormøde med motorvejsmafiaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Til stormøde med motorvejsmafiaen
Næstved - 10. januar 2019 kl. 14:00
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er nu eller aldrig.
Det er udgangspunktet for det stormøde om manglende motorvej mellem Næstved og Rønnede, som Næstveds to erhvervsforeninger har indkaldt til i Ny Ridehus på Grønnegade mandag aften.

arrow Læs også: Regionsformand om Næstved-motorvej: Kalundborg er stadig førsteprioritet

- Det handler ganske enkelt om at få Rute 54 med i den kommende trafikaftale, så jeg er glad for, at vores nye sydsjællandske motorvejsmafia møder talstærkt op, siger formanden for aktionsgruppen Motorvej NU, Torben Johansen.

Otte af de ni medlemmer af den nystiftede motorvejsmafia har meldt deres deltagelse til stormødet mandag aften. Det drejer sig om Magnus Heunicke (A), Jeppe Jakobsen (DF), Birgitte Klintskov Jerkel (K), Laura Lindahl (LA), Louise Schack Elholm (V), Bertel Haarder (V), Henrik Brodersen (DF) og Zenia Stampe (RV).

Også branchedirektør i Dansk Industri, Michael Svane, møder op i Ny Ridehus mandag aften. Udover politikere og branchefolk kan publikum mandag også møde en helt almindelig hverdagspendler samt høre seneste nyt og en status for kampen om de 16 kilometer motorvej mellem Næstved og Rønnede.

Stormødet i Ny Ridehus foregår mandag mellem klokken 19 og 21. Alle borgere er inviteret og du behøver ikke tilmelde dig på forhånd, siger Torben Johansen.

arrow Se billeder: Trafikmafia besøgte glasværket
15. januar 2019 kl. 10:17 Opdateret: kl. 10:11
arrow Motorvejsmafiaen: Bodil spilder tiden på landevejen hver dag
11. januar 2019 kl. 16:00 Opdateret: kl. 11:05

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk