10. maj 2021
De store tigre i Næstved Zoo blev kendt i hele Norden, da en tidligere dyrepasser blev fundet død i et tigerbur. Politiet
gallery icon

Se billedserie

De store tigre i Næstved Zoo blev kendt i hele Norden, da en tidligere dyrepasser blev fundet død i et tigerbur. Politiet
Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tigre er ikke skyld i drab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tigre er ikke skyld i drab
Opdateret 18. juni 2009 kl. 10:46
Næstved - 15. juni 2009 kl. 15:24
Af Jan Jensen
Næstved: Politiet har afsluttet efterforskningen af det tragiske dødsfald i Næstved Zoo, hvor en tidligere dyrepasser omkom efter en brand i rovdyrhuset.

Den 31-årige mand blev fundet død mandag 25. maj, og politiet var hurtige til at melde ud, at der formentlig var tale om et bizart selvmord. Den tidligere medarbejder var psykisk syg, og i følge zoo-leder Peter Bo Rasmussen blev nøglerne til rovdyrhuset stjålet ved samme lejlighed.
arrow Læs også: Ejer af kontroversiel zoo anholdt
Venner tror ikke på politiets teori
Efterfølgende har familie og venner til den afdøde stået i kø for at fortælle politiet, at den 31-årige ikke viste tegn på selvmordstanker.

- Vi har fået svar fra obduktionen, og den viser, at han døde af røgforgiftning. Vi kommer det ikke nærmere, siger efterforskningsleder Johannes Skree-Lassen, Sydsjællands og Lolland- Falsters Politi.

Politiet har netop afsluttet afhøringen af otte personer, som stod den afdøde dyrepasser nær.
Naturlig reaktion
- Det er helt naturligt, at mennesker reagerer med at finde en prygelknabe i sådan en situation. Manden indebrændte - om det var hensigten at tage livet af sig selv, eller en ulykke fordi han ville brænde det ned - det ved vi ikke, siger Johannes Skree-Lassen.

Obduktionen af den tidligere dyrepasser slår fast, at den 31-årige mand var død - eller i hvert fald ikke ved bevidsthed - da tigrene kom ind i buret.

Historien blev først præsenteret som tigrene havde spist af dyrepasseren. Politiet oplyser, at tigrene kun havde påført mandens ben og fødder rifter.
arrow Alle vil klappe tigerne
02. juli 2009 kl. 07:00 Opdateret: kl. 13:34
arrow Fuldt lovligt at klappe vilde tigerunger
25. juni 2009 kl. 16:07 Opdateret: kl. 21:39
arrow Tigerklap tages op af politiet
24. juni 2009 kl. 17:53 Opdateret: kl. 19:37
Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk