25. februar 2020
Efter 17 år på Axeltorv lukker Tiger-butikken i starten af september. Foto: Helle Hansen
Efter 17 år på Axeltorv lukker Tiger-butikken i starten af september. Foto: Helle Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tiger lukker butik på central plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tiger lukker butik på central plads
Næstved - 22. august 2019 kl. 11:59
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Boghandlen står tom, og lige om et øjeblik lukker også naboen Flying Tiger på Axeltorv i Næstved. Ifølge den fungerende butikschef Javanna Larsen har butikken sidste åbningsdag torsdag den 5. september.

arrow Læs også: Hvordan skal bymidten se ud?

Den første Tiger-butik åbnede i 1995, og den lokale butik har ligget på Axeltorv siden 2002, så den hører bestemt til blandt kædens ældre butikker. I 2013 var Flying Tiger vokset til over 300 butikker i 20 lande, og i dag er der ifølge kædens hjemmeside 985 butikker fordelt på 30 lande.

Blandt andre finans.dk skrev først på året om, at kæden har økonomiske problemer, og i februar var der en større fyringsrunde på hovedkontoret, men lukningen af den lokale butik skulle ikke have noget med det at gøre.

Det er inde på kædens hovedkontor, at man udtaler sig om de store linjer og kan forklare, hvorfor netop butikken på Axeltorv lukker.

- Flying Tiger Copehagen lukker sin butik på Axeltorv Næstved, idet lejemålet ikke længere passer til vores behov. Det er dog ikke et farvel til Næstved, da vi jo fortsat har butik i Næstved Storcenter, siger Jacob Als, Flying Tiger Copenhagens landechef, som ikke ønsker at uddybe den udtalelse og forklare, om det drejer sig om huslejen, størrelsen eller standen af lokalet eller en helt fjerde ting.

- Det er en helt naturlig, at der i detailbranchen foregår en konstant tilpasning af markedet. Det betyder, at nogle butikker lukker, mens andre åbner, tilføjer landechefen.

Lokalt beholder vi ganske rigtigt Flying Tiger-butikken i Næstved StorCenter, som åbnede for cirka fem år siden. Javanna Larsen har været butikschef i storcenteret, siden butikken åbnede her, men er lige nu i bymidten nogle dage om ugen for at sikre, at denne butik bliver lukket ordentligt ned.

Den tidligere butikschef på Axeltorv, Helle Rasmussen, rykkede tidligere på sommeren til Køge som butikschef i Tiger.

- Det er da lidt med sorg, at vi lukker butikken her, men vi kan ikke gøre noget ved beslutningen, siger Javanna Larsen.

Sjællandske erfarer, at der er indgået lejeaftale med en ny indflytter, så lokalet kommer ikke til at stå tomt ret længe.

arrow Første spisested på torvet
27. august 2019 kl. 07:35 Opdateret: kl. 15:43
arrow Torvehandlere i Næstved: Kig til Køge
23. august 2019 kl. 11:08 Opdateret: kl. 10:40

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk