16. januar 2021
Jesper Møller valgte at forlade jobbet i Zoopark Sydsjælland, fordi der var alt for mange fejl og mangler i forhold til den kontrakt, som han havde lavet med Spoocky S. Lambert.
Jesper Møller valgte at forlade jobbet i Zoopark Sydsjælland, fordi der var alt for mange fejl og mangler i forhold til den kontrakt, som han havde lavet med Spoocky S. Lambert.
Foto: Anna C. Møhl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidligere zoo-ejer: Vi er taget ved næsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere zoo-ejer: Vi er taget ved næsen
Opdateret 24. april 2014 kl. 11:13
Næstved - 22. april 2014 kl. 07:23
Af Ulrik Bachmann

Det kan godt være, at Jesper Møller er flygtet fra Zoopark Sydsjælland på rekordtid, efter han overtog stedet ved Næstved 1. januar og alene nåede at stå i spidsen for foretagendet frem til 7. april.

Men her stopper Jesper Møllers enighed med manden, som han overtog fra, og som siden har overtaget nøglerne til indgangsportene igen, Spoocky S. Lambert.

Onsdag før påske annoncerede Spoocky S. Lambert, at åbningen af zooparken er udskudt indtil sankthans. Og han beskyldte Jesper Møller for at have ødelagt alt på godt tre måneder. Alt skal ifølge Lambert bygges op fra bunden igen.

Men ifølge Jesper Møller er det Spoocky S. Lambert, den er gal med.

- Det har overhovedet ikke været hans hensigt at sælge til os. Vores opfattelse her i bagklogskabens klare lys er, at vi bare har skulle overtage og passe stedet en periode for ham. Det hele lugter langt væk, og Spoocky har slet ikke levet op til de løfter, han gav os, da vi overtog, siger Jesper Møller, som efter eget udsagn har knoklet løs i haven sammen med sin hustru fra solopgang til solnedgang siden januar.

arrow Læs også: Ny skandale i zoopark: Ejer erkender hæleri
arrow Næstved Zoopark får ny ejer - igen
16. april 2014 kl. 11:03 Opdateret: kl. 06:52
arrow Lokal familie overtager Zoopark
14. februar 2014 kl. 06:00 Opdateret: kl. 09:08
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk