17. januar 2019
Tidligere lokalredaktør på Sjællandske i Næstved, Mogens Lorentzen, er blandt de nominerede til demokratiprisen, som uddeles af Radikale Venstre. Foto: Robert Andersen
Tidligere lokalredaktør på Sjællandske i Næstved, Mogens Lorentzen, er blandt de nominerede til demokratiprisen, som uddeles af Radikale Venstre. Foto: Robert Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidligere redaktør er blandt de nominerede til demokratipris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere redaktør er blandt de nominerede til demokratipris
Næstved - 23. maj 2018 kl. 18:03
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Radikale Venstre i Næstved fejrer igen i år grundlovsdag i haven på Rønnebæksholm. Det sker tirsdag den 5. juni fra kl. 14 til 16.

arrow Læs også: Velkommen i det grønne

Der vil være velkomst og fællessang samt tre taler i løbet af arrangementet.

Viceborgmester Klaus Eusebius Jakobsen taler blandt andet om, hvad grundloven betyder. Vicedirektør for Femern bælt, Ajs Dam, fortæller om Fehmern forbindelsens betydning for regional vækst. Og sidst men ikke mindst går folketingsmedlem Zenia Stampe på talerstolen og fortæller om grundloven, demokratiet og værdier.

For anden gang uddeler Radikale Venstre også den lokale demokratipris til grundlovsmødet. Formålet med prisen er at hæve indsatsen for demokratiske kerneværdier, bekæmpe forskelsbehandling og fremme lige rettigheder og muligheder for alle borgere i Næstved Kommune.

Prisen tildeles årligt en eller flere personer med tilknytning til Næstved Kommune, eller hvis handling er kommet borgerne i Næstved Kommune til gode.

Sidste år var det den radikale byrådspolitiker Lars Hoppe Søe, som fik prisen. I år er tidligere lokalredaktør på Sjællandske i Næstved, Mogens Lorentzen, Martin Christensen fra Børnenes Parti samt Venstres Søren Revsbæk nomineret. Prisen overrækkes kl. 14.15.

Alle er velkommen til arrangementet, og det anbefales at tage en stol eller et tæppe med til at sidde på. Der serveres kage, men man skal selv medbringe kaffe/the og kopper. Øl og vand sælges til små priser.

arrow Demokratipris til børnenes forkæmper
05. juni 2018 kl. 17:15 Opdateret: kl. 16:26

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk