25. januar 2020
Tidligere kultur- og kirkeminister Bertel Haarder har meldt sig ind i den nyetablerede sydsjællandske trafikmafia, der presser på for at få realiseret motorvejen mellem Næstved og Rønnede. Foto: Thomas Olsen.
Tidligere kultur- og kirkeminister Bertel Haarder har meldt sig ind i den nyetablerede sydsjællandske trafikmafia, der presser på for at få realiseret motorvejen mellem Næstved og Rønnede. Foto: Thomas Olsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidligere kulturminister kæmper for ny motorvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere kulturminister kæmper for ny motorvej
Næstved - 08. december 2018 kl. 10:19
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ni af Folketingets 179 medlemmer har nu som erklæret mål at få realiseret motorvejen mellem Næstved og Rønnede. Den sydsjællandske trafikmafia, der bestod af syv medlemmer, har fået tilgang af yderligere to folkevalgte, tidligere kultur- og kirkeminister Bertel Haarder (V) og den radikale Zenia Stampe.

arrow Læs også: Året der gik: I december fik Sjælland en ny mafia

- De har begge selv henvendt sig, faktisk kom Bertel Haarder stormende ind på mit kontor efter at have læst artiklen om trafikmafiaen i Sjællandske, fortæller tidligere transportminister Magnus Heunicke (S), der har taget initiativ til kaffeklubben på Christiansborg.

Udover Bertel Haarder, Zenia Stampe og Magnus Heunicke tæller trafikmafiaen følgende navne: Jacob Jensen (V), Laura Lindahl (LA), Louise Schack Elholm (V), Jeppe Jacobsen (DF), Henrik Brodersen (DF) og Brigitte Klintskov Jerkel (K).

Næstved er med sine 43.508 indbyggere den største danske by uden motorvej. Det fremgår af et svar fra transportminister Ole Birk Olesen (LA) til den radikale Andreas Steenberg.

arrow Her er den sjællandske trafikmafia: Står sammen som jyderne gjorde
03. december 2018 kl. 10:29 Opdateret: kl. 08:31
arrow Ny sjællandsk trafikmafia skal skaffe mere motorvej
03. december 2018 kl. 05:38 Opdateret: kl. 18:41
arrow 1000 ekstra pendler til og fra Næstved hver dag
27. november 2018 kl. 17:00 Opdateret: kl. 14:04

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk