14. november 2019
Peter Birk - der her ses knappe champagne op med tidligere sportschef Jesper Frisenholm - anklager de nye ejere for løftebrud. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Peter Birk - der her ses knappe champagne op med tidligere sportschef Jesper Frisenholm - anklager de nye ejere for løftebrud. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidligere ejer: Kulturen i boldklub er visnet væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere ejer: Kulturen i boldklub er visnet væk
Opdateret 05. juli 2019 kl. 15:16
Næstved - 05. juli 2019 kl. 05:52
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tidligere klubejer Peter Birk, der i januar solgte Næstved Boldklub til to udenlandske investorer, anklager nu de nye ejere for løftebrud. Selv siger han, at aftalen lød på, at han selv og tidligere sportschef Jesper Frisenholm skulle have været en del af ledelsen - også efter et salg.

arrow Læs også: Per V. er ægte fodboldpassionist

- Aftalen var, at Jesper og jeg fortsat skulle være en del af ledelsen af Næstved Boldklub. Men de ringede aldrig. Der var åbenbart ikke brug for os mere, konstaterer Peter Birk.

I dag føler han, at kulturen er forsvundet i Næstved Boldklub - og at de nye ejere, tyskeren Fabian Ernst og ghaneseren Alex Qaye, ikke har overholdt den aftale, der blev indgået inden salget.

- De forsikrede mig om, at klubben skulle bygge videre på det vi havde bygget op, suppleret af tre-fire afrikanske spillere af landsholdsklase. Det var hvad de lovede mig og det er tydeligvis ikke sket, siger Peter Birk.

Den nye mand i spidsen for Næstved Boldklub, Peter Nielsen finder det underligt, at den tidligere ejer kritiserer et salg han selv har gennemført.

- Der var ingen, der tvang Peter Birk til at sælge Næstved Boldklub. Det forsøgte han på gennem længere tid. Og selvom jeg ikke kender salgsplanerne, så virker det underligt at sælge en fodboldklub og stadig se sig selv som en del af ledelsen, siger Peter Nielsen.

Næstved Boldklub starter sæsonen i fodboldens 1. division søndag den 28. juli mod Skive.

arrow Ny træner bringer smil og glæde
04. juli 2019 kl. 06:10 Opdateret: kl. 10:24
arrow Per V. Hansen ny Næstved-træner
03. juli 2019 kl. 14:01 Opdateret: kl. 14:57
arrow Sponsorerne giver Næstved Boldklub det gule kort
03. juli 2019 kl. 05:52 Opdateret: kl. 16:40

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk